Yüzüklerin Efendisi dizisi için çekimler tekrar başladı

Yayın tarihi: 1 Ekim 2020 Perşembe 9:00 am - Güncelleme: 30 Eylül 2020 Çarşamba 4:19 pm

Amazon Yüzüklerin Efendisi dizisi için çekimlerin tekrardan başladığını açıkladı. İşte konu ile ilgili detaylar.

Sinema tarihinin en çok sevilen serilerinden biri olan The Lord of the Rings yani Yüzüklerin Efendisi şimdi de dizi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Bilindiği üzere dizi geçtiğimiz yıl Amazon tarafından duyurulmuştu. Kadrosunda Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Bonladi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Cordova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawie, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Daniel Weyman ve Maxim Baldry gibi isimlerin yer aldığı dizi için çekimler 2020’nin başlarında start almıştı.

Yüzüklerin Efendisi

Fakat Çin’de ortaya çıkan koronavirüs salgınının hızlı bir şekilde tüm dünyaya yayılmasından ötürü çekimler durdurulmak zorunda kalmıştı. İlk iki bölümün çekimleri tamamlandıktan sonra ara verilen çekimlerin yeniden başladığı duyuruldu.

Hali hazırda Amazon’dan ikinci sezonun onayını almış olan dizi dev bütçesiyle de dikkatleri üzerine çekmişti. Amazon Video Prime’ın dijital yayıncılık sektöründeki en büyük kozlarından biri olan Yüzüklerin Efendisi’nin ne zaman yayınlanacağı ise şimdilik belli değil. Aslın yapımcıların kafasında belli bir tarih vardı. Lakin araya giren pandemiyle birlikte o tarih de hayal oldu.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Dizi Yüzüklerin Efendisi filmlerinden çok daha öncesini konu edinecek. Dolayısıyla filmde gördüğümüz bazı elf karakterleri dışındaki hiçbir karakteri dizide göremeyeceğiz.

Otellerde HES Kodu Zorunlu Oldu: Yeni Kararlar Var!