“Yüzde 25 oyum var” diyen Ahmet Özal 100 bin imza için aşiretlerden yardım istedi!

Yayın tarihi: 24 Mart 2023 Cuma 2:58 pm - Güncelleme: 24 Mart 2023 Cuma 8:06 pm

Cumhurbaşkanı adayı ve Tek Parti Genel Başkanı Ahmet Özal, daha önce yaptığı bir açıklamada, “Tek Parti’nin oy oranı yüzde 25’in üzerinde” demişti. Ancak Özal, dün gece itibariyle sadece 567 imza toplayabildi.

Cumhurbaşkanı adaylığı için 100 bin imza toplamaya çalışan Ahmet Özal, babası 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’a yakın gördüğü aşiretlerden imza desteğinde bulundu.

Tek Parti Genel Başkanı Ahmet Özal, daha önce yaptığı bir açıklamada, “Kesinlikle baraj sorunumuz yok. Şu anda kendi içimizde yaptığımız anketlere göre Tek Parti’nin oy oranı yüzde 25’in üzerinde” demişti. Ancak Özal, dün gece itibariyle sadece 567 imza toplayabildi.

İşte ‘Oyumuz yüzde 25 civarında’ diyen Ahmet Özal’ın ilk gün topladığı imza sayısı

Özal, imza sayısını artırabilmek için bir video yayınladı. Videoda aşiretlerden destek isteyen Ahmet Özal, şöyle konuştu:

“Değerli Atmanek aşiretleri kardeşlerim, amcaoğulları, beyleri, içinizden başbakan çıkardınız, cumhurbaşkanı çıkardınız. Ben de içinizden biri Ahmet Özal olarak cumhurbaşkanı adayıyım, bağımsız ve tarafsız olarak. İmzalarınızla desteğinizi bekliyorum. Eğer il ve ilçe seçim kurullarına giderek imza verirseniz benim için çok sevinirim ve destek de verirseniz çok da mutlu olurum. Saygılarımla”