Yüz gerdirme ameliyatı hayatını kabusa çevirdi! Gözünün içinde et çıktı

Yayın tarihi: 27 Temmuz 2024 Cumartesi 11:42 am - Güncelleme: 27 Temmuz 2024 Cumartesi 11:42 am

Türkiye’de son yıllarda estetik ameliyatlar epey artış gösterdi. Yüzündeki kırışıklıkların giderilmesi için ameliyat olan kadının yaşadıkları ise korkuttu. İşte, İstanbul’da kırışıklık tedavisi amacıyla bıçak altına yatan kadının yaşadığı korkunç olayın detayları…

İstanbul’da yaşayan 54 yaşındaki H.K., yüzündeki kırışıklıkların giderilmesi için ameliyat oldu. Ancak talihsiz kadın adeta kabusu yaşadı.

3 NİSAN’DA OPERASYON GEÇİRDİ

Sabah’tan Atakan Irmak’ın haberine göre; kırışıklık tedavisi için bıçak altına yatmak isteyen kadın, özel bir hastanede çalışan doktor ile görüşmeye başladı. Yapılan görüşmelerin ardından 54 yaşındaki kadın, yüzüne uygulanacak gerdirme operasyonunu 85 bin lira karşılığında yaptırmaya karar verdi. 3 Nisan Çarşamba günü operasyon geçiren H.K., kendisine reçete edilen ilaçları kullanması için evine gönderildi.

AĞIR ENFEKSİYON GEÇİRMEYE BAŞLADI

İddialara göre; doktorla yapılan görüşmelerde 54 yaşındaki kadının en fazla bir hafta içerisinde tamamen düzeleceği söylendi. Ancak ilerleyen günlerde H.K., ağır enfeksiyon geçirmeye başladı. Bu süreçte gözünün içerisinden akıntılar gelmeye başlayınca doktoru ile tekrar irtibata geçerek enfeksiyonun sebeplerini öğrenmeye çalıştı. Doktor ise hastasına ilaçlarını kullanmaya devam etmesini enfeksiyonun geçeceğini söyledi.

GÖZÜNÜN İÇERİSİNDE ET ÇIKTIĞINI FARK ETTİ

Yaşanan olayların ardından farklı doktorlara da giden kadın, ameliyatın başarısız olduğunu durumun düzeltilmesi için çoğu doktorun yaklaşmadığını, tedavi edeceğini söyleyen doktorların ise 350 bin lira istediğini öğrendi. Bir süre sonra gözünün içerisinde et çıktığını fark eden H.K., bu kez ameliyat olduğu hastanenin yetkilileriyle görüşerek yaşadığı mağduriyeti anlattı. Yüzünde kalıcı hasar kaldığını, konuşmakta zorluk çektiğini ve insan içerisine çıkamadığını belirten hasta, doktor ve hastane yetkililerinden şikayetçi olacağını belirtti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Hastane yetkilileri tarafından H.K.’ye söz konusu doktor hakkında benzer bir çok şikayet alındığı bu nedenle de görevine son verildiği söyledi. Kabusu yaşayan kadın, avukatları aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu ve ameliyatını yapan doktorun cezalandırılmasını talep etti. Söz konusu doktor hakkında soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Sabah