‘Yusuf Yazıcı, 19 milyon Euro karşılığında Lille’e transfer oldu’ iddiası

Yayın tarihi: 4 Ağustos 2019 Pazar 8:06 am - Güncelleme: 4 Ağustos 2019 Pazar 8:06 am

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille’in, Yusuf Yazıcı’nın transferi konusunda Trabzonspor ile 19 milyon euroya anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille’in, Trabzonspor’un yıldızı Yusuf Yazıcı’yı transfer ettiği öne sürüldü. Lille’in 22 yaşındaki futbolcunun transferi için Trabzonspor’a 19 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği iddia edildi. Öte yandan yıldız futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Trabzonspor’dan ayrılma kararı verdiğini ifade etti.

Lille, Yusuf Yazıcı transferinde mutlu sona ulaştı. Foot Mercato’da yer alan iddiaya göre bir süredir İstanbul’da bulunan Lille’in sportif direktörü Luis Campos, Trabzonspor’la anlaşmaya vardı.

Türk futbol tarihine geçecek transfer gelişmesi… Lille’den Yusuf Yazıcı’ya büyük teklif!

Yaşanan gelişmeler sonrası Yusuf Yazıcı da kendi Instagram hesabından bir veda mesajı yayınladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden ayrılma kararını açıklayan Yusuf Yazıcı şu ifaleri kullandı: “Çok değerli Trabzonspor taraftarları; Malumunuz olduğu üzere bir süredir transferimle ilgili haberleri takip ediyorsunuz. Ancak bugün itibarıyla bir açıklama yapma gereği duyuyorum. Sürecin başından bugüne kadar kulübümüz, şartlarının iyileştirilmesi başta olmak üzere bir çok konuda kalmam için her türlü fedakârlığı yaptı. Gerek Sayın Başkanımız Ahmet Ağaoğlu gerekse yönetim kurulundaki değerli ağabeylerim Trabzonspor’da oynamam gerektiğini defaatle bana ilettiler ancak ben, Trabzon’umu, Trabzonsporumu ve ülkemizi yurtdışında en iyi şekilde temsil etmek adına ayağıma gelen bu fırsatı değerlendirmek istiyorum. Tribünlerinde sevindiğim, alt yapısında yetiştiğim A Takımında kaptanlık bandını taktığım ve bu güzide formayı giymekten gurur duyduğum Trabzonsporumdan ayrılma konusundaki kararımı vermiş bulunmaktayım.”