Yurttaşın Akşener’e isyanı: ‘Ekmeğimle oynamayın’ dedim, ‘AKP’ye üye ol’ dediler

Yayın tarihi: 2 Eylül 2020 Çarşamba 10:05 am - Güncelleme: 2 Eylül 2020 Çarşamba 10:05 am

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Kütahya ziyareti sırasında Ramazan Yılmaz isimli yurttaş yanına gelerek AKP üyesi olmadığı için işten çıkarıldığını söyledi. Akşener, sosyal medya hesabından Erdoğan’ı da dahil ederek konunun takipçisi olacağını dile getirdi.

Kütahya’da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le görüşen bir yurttaş, “AKP İlçe Başkanlığı’ndan icazet almadığım için beni bir hafta sonra hem de pandemi döneminde işten çıkardılar. ‘Ekmeğimle oynamayın’ diye konuştum ama AKP’ye üye olmam gerektiği söylendi” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Kütahya ziyareti sırasında Ramazan Yılmaz isimli yurttaş yanına gelerek AKP üyesi olmadığı için işten çıkarıldığını söyledi.

‘AKP’YE ÜYE OL’ DEDİLER

Yılmaz, “46 yaşındayım. 23 yaşında da bir oğlum var.2 sene boyunca burada bir harfiyat şirketinde depo sorumlusu olarak çalışıyordum. Daha sonra Eti Bank Emet, Eti Bor İşletmeleri’nde şoförlük yapmaya başladım.Fakat işe girdikten sonra AKP İlçe Başkanlığı’ndan icazet almadığım için beni bir hafta sonra hem de pandemi döneminde işten çıkardılar. Ekmeğimle oynamayın diye konuştum ama AKP’ye üye olmam gerektiği söylendi” açıklamasında bulundu.

Akşener yurttaşı dinledikten sonra AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve görevlileri ile konuyu bizzat konuşacağını, takipçisi olacağını söyledi.

‘BÖYLE HAKSIZLIK, BÖYLE VİCDANSIZLIK OLUR MU?’

Sosyal medya hesabından görüntüleri paylaşan Akşener, “Vatandaş Ak Parti üyesi olmadan eve ekmek götüremeyecek mi?Ak Parti üyesi olmayan insanımız aç mı kalsın?Böyle haksızlık, böyle vicdansızlık olur mu? Sayın @RTErdogan; bu konunun takipçisi olacağım, bilesin” dedi.