Yurt dışı çıkış yasağı konulan Eylül Öztürk’ten açıklama! Demek ki sona yaklaşıyoruz…

Yayın tarihi: 29 Kasım 2023 Çarşamba 8:30 am - Güncelleme: 29 Kasım 2023 Çarşamba 1:09 pm

Dilan ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından gözler sosyal medya fenomenlerine çevrildi. Hakkında yurt dışı çıkış yasağı getirilen Eylül Öztürk’ten konuya ilişkin açıklama geldi. Zaten yurt dışında yaşayan Öztürk konuyu avukatına danıştı.

Dilan Polat – Engin Polat çiftinin haklarında çıkan kara para aklama iddialarının ardından tutuklanmasıyla birlikte başlayan tartışma devam ediyor. Gözler diğer sosyal medya fenomenlerine çevrilmişken gazeteci Murat Ağırel haklarında yurt dışı çıkış yasağı konulan sosyal medya fenomenlerinin isimlerini verdi.

Bu isimler Eylül Öztürk,Feyzanur Başar,İlayda Topal,İlke Alagöz,Kadir Yiğit,Merve Nur Korkut,Muhammed Oğuz Başar,Murat Yiğit,Nurgül Yiğit,Tolunay Topal,Tuğba Demirhan,Yavuz Selim Korkut oldu.

EYLÜL ÖZTÜRK’TEN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili ilk açıklama Eylül Öztürk’ten geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Öztürk, “Evet şu anda bana geldikleri kesinleşti anladığım kadarıyla. Ben buradan bunu anlıyorum. Demek ki soruşturmaya veya incelemeye dahil olduk. Bu beni çok mutlu etti. Demek ki sona yaklaşıyoruz. Hep bir belirsizlik vardı. Ama ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım” ifadelerini kullandı.

Yurt dışında olduğu için nasıl ifade vereceğini bilmediğini belirten Öztürk avukatıyla konuştuktan sonra da detayları paylaştı.

“ÇOK BÜYÜK BEDEL ÖDEDİM”

Öztürk açıklamasının ardından paylaştığı videoda ise, “Korumaya çalıştığım, elimden geleni yaptığım imajımın çöp olduğuna mı yanayım, insanların gözünde ne hale düştüğüme mi yanayım, sağdan soldan bakışlar karşısında ezildiğime mi yanayım, ailemin her arayana kendilerini ispat etmeye çalıştıklarına mı yanayım… Çok büyük bedel ödedim be” dedi.

 

Cezaevindeki Dilan Polat’tan mektup! Soruları cevaplayacak vakti yokmuş

 

Kaynak: TELE1