Yunus Gökçe AKP’lilere ve trollere yanıt verdi: Siz pişkinlikte dünya markasısınız!

Yayın tarihi: 8 Nisan 2023 Cumartesi 12:23 pm - Güncelleme: 8 Nisan 2023 Cumartesi 12:24 pm

Sosyal medyada muhalif çıkışlarıyla bilinen Yunus Günçe, yayınladığı bir videoda Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Pensilvanya’dan emir aldığını iddia ederek hedef alan AKP’lilere seslendi. Günce, “Hocaefendi dön diye ağlayan sizlerdiniz Pişkinlikte marka olmuşsunuz” diye yanıt verdi.

Oyuncu Yunus Günçe sosyal medyada yayınladığı videolara bir yenisini daha ekledi. Günçe Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu FETÖ ile ilişkilendirmeye çalışan troller ve AKP’lilere yanıt verdiği videoda, “Ne istediler de vermedik diyen kimdi?” dedi.

Yunus Günçe’den istifa isyanı: Daha ne olması lazım?

Günçe’nin videoda söyledikleri şöyle:

“Aklıma gelmedi bir türlü. Ne istediler de vermedik diyen kimdi? Heh tabi ya oydu hatta sisteme sokan da oydu. Bir de Türkçe olimpiyatlarında salya sümük şiir okuyanlar vardı. Hoca efendi yalvarıyoruz dön artık bu hasret bitsin diyenler vardı. Onlar kimdi? Evet onlar da onlardı. Hangisinin fotoğrafı vardı Fethullah Gülen’le? Hangisinin yok ki… Ne fotoğraflar gördük Sağına soluna dizilmişler eller pençe divan bekliyorlar. Bazılar dizinin dibine çökmüş böyle aşık aşık bakıyor böyle. Böyle bakanlar gördük. Bakanlar gördük… Kimin kim olduğu belli zaten ama ne hikmetse Pensilvanya’dan talimat alan Kemal Kılıçdaroğlu… Öyle mi? Öyle değil… Siz Pişkinlikte dünya markası olmuşsunuz.