Yunus Akgün Galatasaray’a gol attı tüm tribünler alkışladı

Yayın tarihi: 16 Mayıs 2022 Pazartesi 9:35 pm - Güncelleme: 16 Mayıs 2022 Pazartesi 9:35 pm

Bonservisi Galatasaray’da bulunan ve Adana Demirspor’da kiralık olarak forma giyen Yunus Akgün, yuvasına rakip olarak döndü. Nef Stadı’nda skor perdesini açan, bu sezon 3. kez Galatasaray ağlarını sarsan 21 yaşındaki kanat oyuncusu, golden sonra sevinmedi.

Bonservisi Galatasaray’da bulunan ve sezon başı kiralandığı Adana Demirspor’da harika bir sezon geçiren Yunus Akgün, yuvasına rakip olarak döndü. Nef Stadı’nda bulunan Galatasaraylı taraftarlar, Yunus’u tribünlere çağırdı ve genç yıldız yumruk şov yaptı.

SARILARAK KUTLADI

Sarı Kırmızılı ekibin 37. hafta maçında konuk ettiği Adana Demirspor’u 9. dakikada öne geçiren ve skor perdesini açan 21 yaşındaki oyuncu, attığı gol sonrası sevinmedi. Yunus’u ilk tebrik eden isim ise Mario Balotelli oldu. Geçtiğimiz günlerde Yunus ile kavga ettiği iddiaları çıkan İtalyan yıldız, genç oyuncuyu sarılarak kutladı

Ligin ilk yarısında Adana’da oynanan ve Mavi Şimşekler’in 2-0’lık üstünlüğü ile sona eren maçın gollerini atan Yunus, böylece 3. kez Galatasaray ağlarını sarstı. 22 Ocak’tan sonra Süper Lig’de ilk kez gol atan solak oyuncu, gol sayısını da 8’e yükseltti. Golün ardından sevinmeyen genç yıldızı Galatasaraylı taraftarlar da alkışlarla kutladı.