Yunanistan’a giden Beşiktaş’a PAOK’tan ‘çarpıcı’ karşılama

Yayın tarihi: 24 Ağustos 2020 Pazartesi 9:31 pm - Güncelleme: 24 Ağustos 2020 Pazartesi 9:31 pm

Şampiyonlar Ligi ön öleme müsakabasında PAOK ile karşılacak olan Beşiktaş, Yunanistan’da yaşadığı sıcak karşılanmayı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 2.ön eleme maçında Yunanistan ekibi PAOK ile karşılacak. Doğu Akdeniz’de yaşanan gerginlik nedeniyle, futbol müsabakasını siyasete alet edenlere Beşiktaş’ın teknik direktörü Sergen Yalçın, “Biz spor adamıyız. Siyasi olaylar bize çok uzak konular. Biz sadece futbol oynamaya geldik. Yunan yetkililere çok teşekkür ediyoruz. Bizi çok iyi karşıladılar. Biz oyunun içinde kalmak istiyoruz.” dedi.

Maç öncesinde tesislere giden siyah beyazlı ekip, PAOK takımının hazırladığı karşılamayı sosyal medya hesabından paylaştı. Yapılan paylaşıma göre duvarda, “SİZ BİZİM SİYAH BEYAZ KARDEŞLERİMİZSİNİZ” yazıyor.

BEŞİKTAŞ’IN PAYLAŞIMI

TEKNİK DİREKTÖR SERGEN YALÇIN’DAN KRİTİK MAÇ ÖNCESİ KARŞILAMA AÇIKLAMASI

“Biz spor adamıyız, siyasetin, yaşanan olayların bizimle alakası yok. Biz futbol oynamaya geldik. Bizim işimiz futbolu yönetmek, spor yapmak, diğer konular bize uzak. Sporun içinde kalmak istiyoruz. En mantıklısı bu.  Yunan yetkililere de teşekkür ediyoruz, bizi iyi karşıladılar. İyi misafipervelik gösterdiler” dedi.