Yüksek hesap çetesinin turistleri dövdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı! 96 gözaltı

Yayın tarihi: 25 Aralık 2023 Pazartesi 1:40 pm - Güncelleme: 25 Aralık 2023 Pazartesi 1:40 pm

İstanbul’da yüksek miktarda hesap ödetmek için eğlence mekanlarına götürdükleri turistleri darp ederek yağmayan 96 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin turistleri darp ettiği görüntüler ortaya çıktı.

İstanbul’un Beyoğlu ve Beşiktaş ilçelerinde alkollü eğlence mekanlarına giden turistlere, fazla hesap çıkaran ve ödemeyi yapmayı reddeden müşterileri darp ederek cep telefonu ve cüzdanlarını aldıkları iddia edilen şüphelilere yönelik İstanbul merkezli 13 ilde, eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Operasyonlarda, 96 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Şüphelilerin yakalanmasının ardından söz konusu eğlence mekanlarında müşterilerin darp edildiği anlara ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Murat Y., Kerem O. ve Nizamettin D.’ nin sahibi olduğu Taksim’deki Cocorico Night Club, Gürkan G. ve Özkan G.’nin sahibi olduğu Keyn Club, Recep B. ve Kenan T.’nin sahibi olduğu Durnes72 Club, Mehmet K. ve Bülent K.’nın sahibi olduğu Pinokyo Terrace Club, Murat Ö. ve Yaşar Y.’nin sahibi olduğu Happy’s Club isimli iş yerlerinde, yüksek fiyatları ödemeyi reddeden müşterilerin darp edildiği anlar yer aldı. (DHA)

Yüksek hesap çetesinin turistleri dövdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı! 96 gözaltı

Et ve alkol fiyatları Bulgar turistleri de vurdu!

Kaynak: TELE1