YouTuber Sefa Kındır’ın 800 bin TL’lik lüks aracına beton döktüler

Yayın tarihi: 12 Mart 2022 Cumartesi 7:54 pm - Güncelleme: 12 Mart 2022 Cumartesi 7:54 pm

YouTuber Emre Gül daha önce kendi aracını boyayan Sefa Kındır’dan intikam almak isteyince 800 bin TL’lik aracına arkadaşlarıyla birlikte beton döktü. Arabası o halde gören Sefa Kındır ise arkadaşlarına sitem ederek “Bir video için değer miydi?” diye sordu.

Youtuber Sefa Kındır, şaka olsun diye geçmişte ekip arkadaşlarının lüks arabalarının parçalarını söküp, boyadı. Kındır’ın yaptığı şakalardan intikam almak isteyen ekip arkadaşları Kındır’ın piyasa değeri 800 bin lira olan lüks arabasını boyadı, camlarını kırdı, parçalarını söktü ve beton döktü.

“İKİ GÜNDÜR UYKU UYUYAMIYORUM”

Arabasının son halini gören Sefa Kındır, şakanın dozunu kaçırdıklarını söyleyerek arkadaşlarına gönül koydu. Kındır, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bana destek olan sevenlerime teşekkür ederim. Bunun da üstesinden geleceğim. Bazıları bunun kurgu olduğunu söylemişler. Bizim dost bildiğimiz insanlar arabamı parçalayıp satmaya gittiklerinde, tamirci elindeki eski parçaları benim arabama takıyor, bazı parçaları kendine alıyor. Ben bunun hesabını tamirciye de soracağım, videodaki herkesten de paramı alacağım. İki gündür uyku alamıyorum. İntikamım çok büyük olacak.” dedi.