YouTuber ‘Deli Mi NE?’nin çağrısına yardım gelmeyince enkaza girerek arkadaşının annesini kurtardı

Yayın tarihi: 8 Şubat 2023 Çarşamba 7:57 am - Güncelleme: 8 Şubat 2023 Çarşamba 7:58 am

YouTube’taki ‘Deli Mi Ne?’ kanalıyla ün kazanan Ali Abdüsselam Yılmaz , Hatay’da enkaz altında kalan arkadaşının annesini kendi elleriyle göçük altından çıkardı.

‘Deli Mi Ne?’ YouTube Kanalında milyonlarca takipçisi bulunan fenomen Ali Abdüsselam Yılmaz, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Hatay’da enkaz altında kalan arkadaşının annesi için yardım çağrısında bulundu. Bölgeye yardım ulaşmayınca Yılmaz, Antalya’dan Hatay’a geldi ve arkadaşının annesini kendi imkanlarıyla enkazdan çıkardı.

10 ili yıkan deprem felaketinde üçüncü gün! Acı katlanarak büyüyor

O anların videosunu Instagram hesabından paylaşan Yılmaz, şunları yazdı:

“Deprem haberini alıp arkadaşımızın annesinin enkaz altında olduğunu öğrenince apar topar Antalya’dan Hatay’a geldik. Elimizde sadece bir fotoğraf olmasına rağmen bir şekilde evi bulduk. Ev harabe haldeydi ve Süheyla annemiz de en alt katta 1.5 metrekare alanda sıkışmış ve bacağına kolon düşmüş haldeydi, ilk süreçte dışarıyla bağlantısı olmadığı için bağırarak yerini tespit ettik. Ardından kendi imkanlarımızla bir oyuk açarak kendisine ulaştık. Yaklaşık 24 saattir göçük altındaydı. Kendisine su ve yemek verdik, tüm gece uğraşmamıza rağmen bastıran yağmur ve dolunun binayı hareket ettirmesinden dolayı çalışmaya ara vermek zorunda kaldık. Sabahın ilk ışıklarıyla tekrar çalışmaya başladık ve 9 saat süren mücadelemizin ardından 40. saatte Süheyla annemizi kurtardık. Elhamdülillah”