Youtuber beklemediği bir tepkiyle karşılaştı

Yayın tarihi: 9 Şubat 2021 Salı 9:00 am - Güncelleme: 8 Şubat 2021 Pazartesi 5:25 pm

Genç bir YouTuber video çekerken başına hiç tahmin etmeyeceği işler geldi. Böylesi muhtemelen ilk defa yaşandı. Hadi gelin konuyla alakalı bütün detaylara birlikte bakalım.

Sıradan bir gün genç bir youtuber video çekerken çok ilginç olaylar yaşandı. YouTube videosu çekmek için insanlar bazı şaka senaryoları yazıyor. Bunları uygularken kağıt üzerindeki gibi olmuyor. Muhtemelen YouTube platformuna baktığınızda karşınıza onlarca şaka videosu çıkacaktır. Ancak bu seferki şaka gerçekten de güldürmedi.

ABD’nin Tenessee eyaletinde yaşanan bir olay tüyleri diken diken etti. 20 yaşındaki Timothy Wilks ve bir arkadaşı YouTube hesapları için video çekerken silahla vuruldu. Peki ne yaptılar da başlarına böylesine korkunç bir facia geldi.

Genç YouTuber elinde kasap bıçağı ile soygun yapma şakası için gerekli bütün senaryoları düzenledi. Kasap bıçağı ayarlandı ve şaka amacıyla toplanmış olan bir grubun üzerine yürüdü. Grubun içerisinde yer alan bir adam elinde kasap bıçağı olduğunu fark etti.

YouTuber
Genç youtuber bu bıçak ile oradakileri korkutup soygun yapmayı amaçlıyordu. Bunu video kaydı yaparak YouTube üzerinden paylaşacaktı. Böylece takipçi sayısını artıracak veya beğeni kazanacaktı. Her ne kadar amacı bu yönde olsa bile işler çığırından çıktı. Grupta yer alan bir adam silahını çekerek onu vurdu.

20 yaşındaki bu genç ne yazık ki olay yerinde hayatını kaybetti. YouTube platformu için videolar hazırlayan bu genç adam boşu boşuna can vermiş oldu. Onu vuran adam ile ilgili bazı detaylara ulaşıldı. Adamın verdiği ifadeye göre çocuğun video çektiğinden haberi yoktu. Bu nedenle şaka olduğunu bilmiyordu.

YouTube videolarından direkt olarak alışveriş yapılabilecek!