YouTube TV fiyat artışına gitti

Yayın tarihi: 19 Mart 2023 Pazar 7:00 am - Güncelleme: 17 Mart 2023 Cuma 4:55 pm

YouTube TV  fiyatları ABD’de ayda 73 ABD dolara çıkardı.

YouTube TV, 65 dolardan 73 dolara bir fiyat artışı daha yaptı. Şirket, yeni üyelerin güncel fiyatları bugünden itibaren göreceğini, mevcut abonelerin ise 18 Nisan’dan itibaren daha fazla ödeme yapacağını söylüyor. Bu artış uzun bir YouTube TV fiyat artışı serisinin sonuncusu olarak geldi. Şirket bir süredir kademeli olarak fiyatlarında artış yapıyor. En son zamdan önce, en son Haziran 2020’de 15 $ zam yapılmıştı. Hizmet, 2017’de yalnızca 35 $ ‘dan başladı ve kademeli olarak fiyatları arttırmaya gitti.

 

YouTube TV 

Bu sabah YouTube TV abonelerine gönderilen bir mesajda, “İçerik maliyetleri arttıkça ve hizmetimizin kalitesine yatırım yapmaya devam ederken, size mümkün olan en iyi hizmeti sunmaya devam etmek için fiyatımızı güncelliyoruz” ifadeleri yer aldı. Ayrıca, e-posta, hizmetin 4K Plus eklentisinin maliyetini ayda 20 dolardan 10 dolara düşürdüğünü belirtiyor. YouTube TV, yeni bir anlaşmaya varamadığı için geçen ay MLB Network’ü programından çıkardı. Özellikle beyzbol hayranlarını üzen bir haber olarak gelen bu iptal duyurusu spor sevenleri etkiledi.

Galaxy S23 Ultra batarya kullanım süresi, dosta güven düşmana korku veriyor

Son zamanlarda yayın akışı devleri gibi platformlar özellikle zam haberleri ile gündemde. Netflix’in de yaptığı benzer zamlar tepki çekerken tüm platformlar fiyat artışına gidiyor. Bunun sebebi ise global pazarlarda yaşanan ekonomik kriz olarak karşımıza çıkıyor.