YouTube Premium kullanıcıları için yeni özellikler sunmaya devam ediyor

Yayın tarihi: 7 Ağustos 2023 Pazartesi 10:00 am - Güncelleme: 6 Ağustos 2023 Pazar 1:14 pm

İzleyiciler, platformun Premium abonelik hizmeti için ödeme yapıyorsa, YouTube web’deki açılır çözünürlük menüsünde yeni bir seçenek görecekler. The Verge’e göre, YouTube’un “geliştirilmiş bit hızına” sahip 1080p oynatma seçeneği artık tüm dünyada masaüstünde mevcut.

Menüdeki sıradan 1080p seçeneğinin üzerinde yer alacak ve buna tıklandığında, şu anda abone olmayan kullanıcılardan Premium için ödeme yapmaları istenecek.

 

YouTube

YouTube, bu yılın başlarında 1080p Premium’u test etmeye başladı ve bunu “1080p’nin piksel başına daha fazla bilgi sağlayan ve daha kaliteli bir görüntüleme deneyimi sağlayan bir sürümü” olarak tanımladı. Daha yüksek bit hızı, izleyicilere daha yüksek çözünürlükte izlemek zorunda kalmadan daha iyi bir kalite sunacak. Evet, bazı videolar için 4K mevcut olacak, ancak bu, herkesin bağlantısının kaldıramayacağı ve bazı kişilerin veri ödeneğinin önemli bir bölümünü tüketebilecek daha büyük bir dosya akışı yapmak zorunda olmak anlamına gelecek.

İlginizi çekebilir: YouTube Premium kullanıcıları yeni özellikleri hemen kullanabilecek!

Hizmet ayrıca birkaç ay önce iOS’ta gelişmiş 1080p’yi kullanıma sundu, ancak şimdi daha fazla kişi buna erişebilecek. Bununla birlikte, YouTube kısa süre önce Premium abonelik fiyatlarını ayda 12 dolardan 14 dolara ve yılda 120 dolardan 140 dolara yükseltti. Premium aboneler için sunulan özellikler arttıkça daha fazla kullanıcı bu hizmete geçecektir.

Bitcoin marjinli ters sürekli swapı olan XBTETH’i başlatıyor