YouTube Music son etkinlik bölümü kullanıcılarla buluşuyor

Yayın tarihi: 6 Temmuz 2020 Pazartesi 9:30 am - Güncelleme: 5 Temmuz 2020 Pazar 5:07 pm

Uzun bir süredir beklenti yaratan YouTube Music son etkinlik bölümü, yakın zamanda kullanıcılarla buluşmayı planlıyor. Özelliğin detayları hakkında konuşmak gerekirse Öncelikle; Google Play Music tarzında olduğunu söyleyebiliriz.

YouTube Music son etkinlik bölümü kullanıcılarla buluşuyor. Bildiğiniz üzere bu uygulamada kullanıcıların son yaptıkları etkinlik gösteriliyor ve böylece müziklerini bulmaları daha da kolaylaşıyor. Google tarafından geliştirilen YouTube platformu kendi müzik uygulamasında da böyle bir özelliği istiyor.

YouTube Music için denenen ‘Son Etkinlik’ bölümü, kullanıcıların ‘Kütüphane’ sekmelerinin en üstünde bulabilecekleri bir yerde bulunuyor. Bu bölümden en son kaydedilen albüm ve çalma listelerine ulaşmak mümkün. Böylece en son çaldığınız şarkıları bulmak için tek tek arama bölümüne yazmanıza gerek kalmayacak.

YouTube Music

Çevrimiçi müzik dinleme uygulamaları son dönemlerde gerçekten de çok hareketli zamanlar geçiriyor. Apple ve Spotify gibi şirketlerin yoğun rekabeti karşısında sürekli olarak yenilik yapmaya çalışan Google platformu, kazanan olmak istiyor. Çalma listeleri son zamanlarda diğer platformlar tarafından da yoğun olarak kullanıldı. Örneğin Spotify, son olarak 4 farklı çalma listesi oluşturmuştu.

O an hissettiklerinize göre çalma listeleri şekilleniyor ve böylece duygularınıza tercüman olacak şarkılar çalınıyor. Bu sayede müzik zevkiniz kat kat daha fazla artış gösterebiliyor. Şimdilik Youtube Music tarafından sağlanan bu özellik, sadece Brezilya’da kullanılabiliyor. Kısa bir süre içerisinde tüm dünyaya yayılacak. Sizce bu yenilik, uygulamanın kullanıcı sayısını artırabilir mi? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Sıcak hava dalgaları sizi bunaltıyorsa sıkı durun