Younes Belhanda’ya talip çıktı!
14 Ocak 2020 Salı

Uzun süredir gideceği konuşulan Younes Belhanda için Fransız ekibi Monaco’nun devreye girdiği iddia edildi.
Galatasaray’da transfer çalışmaları devam ediyor. Monaco’dan Onyekuru’yu alan sarı kırmızılılar, Fransız ekibiyle bir transfer için daha görüşme gerçekleştirecek.
İddialara göre Monaco, Cim Bom’dan Faslı futbolcu Younes Belhanda’yı kadrosuna katmak için harekete geçti.
Sarı kırmızılılarda, teknik direktör Fatih Terim’in yıldızının bir türlü barışmadığı ve disiplinsiz tavırlarıyla sezonun ilk yarısında hem saha içinde hem saha dışında sorun çıkaran Belhanda’nın devre arasında gönderileceği konuşuluyordu.
Fanatik haberine göre; Fransız ekibinin isteği de Galatasaray’ın kontenjanını da azaltacağı için, yapılacak teklife olumlu bakılacak. Ücret konusunda anlaşma sağlanırsa Belhanda Monaco’ya gidecek.
Benzer Haberler
Babası duyurdu: Halil Dervişoğlu Galatasaray’da
21/01/2021 13:43
Galatasaray’a 1,4 milyon euroluk mutlu son
21/01/2021 12:06
Galatasaray ve Başakşehir arasındaki İrfan Can görüşmesinin fotoğrafları basına sızdı!
21/01/2021 10:39
Galatasaray ve Başakşehir başkanları ‘İrfan Can’ için buluştu
21/01/2021 10:09