Yoluna çıkan ayıyı aracıyla kovaladı!

Yayın tarihi: 14 Haziran 2024 Cuma 6:35 am - Güncelleme: 14 Haziran 2024 Cuma 6:35 am

Sakarya’da bir kişi, aracıyla ayıyı kovalarken çektikleri videoyu sosyal medyada paylaştı. Videonun tepki çekmesi üzerine özür diledi.

Sakarya’nın Kocaali ilçesinde bir kişi, aracıyla evine gittiği sırada önüne çıkan ayıyı aracıyla kovaladı. Yanındaki arkadaşı da kovalamaca anını cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. Bazı basın yayın organları ve sosyal medyada paylaşılan görüntüleri gören vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

Söz konusu aracı kullanan kişi , gazetecilere yaptığı açıklamada, yolda ilerlerken birden önüne ayının çıktığını söyledi.

O an paniklediğini, yanındaki arkadaşının da video çektiğini belirten İlkis, “Hayvandan korkmaya başladık, kornaya bastım. Kornaya basarken hayvan hemen yoldan çekilmedi. Hayvan bir müddet sonra ormana daldı, biz de yolumuza devam ettik. Biz cani insanlar değiliz. Burada yanlış anlaşıldık, hayvansever insanlarız. Kendi evimde inek, tavuk, köpek, güvercin var. Türk milletinden özür dileriz. Kötü insan değiliz, yanlış anlamayın, yanlış tanımayın” diye konuştu.

Balık tutarken ayıyla karşılaştılar

Kaynak: TELE1