Yolun kenarında yürüyen baba ve oğluna otomobil çarptı! Küçük çocuk hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 23 Mayıs 2024 Perşembe 4:34 pm - Güncelleme: 23 Mayıs 2024 Perşembe 4:34 pm

İstanbul Beylikdüzü’nde yolun kenarında yürüyen Hakan İşler ve 6 yaşındaki oğluna otomobil çarptı. Kazada, 6 yaşındaki Bilal İşler hayatını kaybederken baba İşler hastaneye kaldırıldı.

Olay, İstanbul’un Beylikdüzü ilçesine bağlı Kavaklı Mahallesi’nde dün saat 20.30 sularında meydana geldi.

Edinilen göre, 36 yaşındaki Hakan İşler, elinden tuttuğu 6 yaşındaki oğlu Bilal İşler ile yol kenarında yürüyordu. Baba ve oğlu, Marmara Caddesi’nden Kanarya Caddesi’ne girdiklerinde kaldırım daraldı. El ele yolda yürüyen Baba ve oğula, aynı yönde 06 FT 6144 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Cengiz B. (40) çarptı. Çarpmanın etkisiyle baba İşler savrulurken oğlu İşler otomobilin altında kaldı. Çevredekilerin yardımıyla yaralanan baba ve oğul, sürücü Cengiz B. tarafından en yakındaki hastaneye götürüldü. 6 yaşındaki Bilal İşler’in hastanedeki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Baba Hakan İşler’in ise tedavisi devam ediyor. Baba ve oğlunu hastaneye götüren Cengiz B. gözaltına alındı. Cengiz B. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

“DİKKATLİ OLMASI LAZIMDI, GİDEN BİR CAN OLDU”

Kazanın yaşandığı caddede esnaflık yapan Burak Korkmaz, “Baba ve oğul karşıdan karşıya geçtiler. Geçerken yol kenarında kaldırım olmadığı için yolda kalıyorlar. O adamda o sokaktan girerken diğer arabanın sıkıştırmasıyla beraber önce babasına çarpıyor, savuruyor, ama babasının elinden bir şey gelmiyor. Arabanın altında ezilip kalan çocuk da hastaneye gidene kadar zaten rahmetli oluyor. Orada dikkatli olması lazımdı, giden bir can oldu” dedi.

Taksiden indiği anda otomobil böyle çarptı

İstanbul, Beylikdüzü, kaza, trafik kazası 

İstanbul Beylikdüzü’nde yolun kenarında yürüyen Hakan İşler ve 6 yaşındaki oğluna araba çarptı. Kazada, 6 yaşındaki Bilal İşler hayatını kaybederken baba İşler hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: DHA