Yolsuzluk engelini geçen müdürden okul tabelası altında gözdağı! ‘Çocuklarımız bunlara mı emanet?’

Yayın tarihi: 12 Haziran 2019 Çarşamba 5:27 pm - Güncelleme: 12 Haziran 2019 Çarşamba 5:32 pm

Yolsuzluk ve öğretmenlere mobbing uyguladığı yönündeki iddialar üzerine hakkında disiplin soruşturması yürütülen ancak tekrar liseye müdürü alarak geri dönen İMKB Lisesi Müdürü Funda Berber’in makam odasında çektiği fotoğraf büyük tepki çekti.

“HADDİNİZİ BİLİN YETER” MESAJI

Kasım 2018 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı müfettişlerinin, yolsuzluk ve öğretmenlere mobbing uyguladığı yönündeki iddialar üzerine hakkında disiplin soruşturması yürüttüğü Funda Berber, soruşturmalar sonucunda ceza alarak aynı ilçede bulunan bir okula müdür olarak atanmış, ancak bir süre sonra tekrar İMKL Lisesi’ne müdür olarak geri dönmüştü. Göreve başladıktan sonra Funda Berber’in, odasında kim olduğu merak edilen adamlarla çektirdiği ilginç fotoğrafların sosyal medyada paylaşılması şaşkınlık yarattı. Ayrıca adamların Funda Berber’in masasında ve okulun tabelası altında çektirdikleri fotoğrafların altına yazdıkları “Her şeyi bilmenize gerek yok. Haddinizi bilin yeter…” cümlesiyle kimlere mesaj vermek istedikleri de merak konusu oldu.

Duruma tepki gösteren sosyal gazeteci Erk Acarer, “İMKB Müdürü Funda Berber adlı şahıs okula dönüp, kimliği belirsiz kişilerle bir araya gelerek gözdağı vermiş. Çocuklarımız bunlara mı emanet?” diye sordu.