Yolcuların korku dolu anları! Minibüse silahlı saldırı

Yayın tarihi: 19 Eylül 2022 Pazartesi 8:12 am - Güncelleme: 19 Eylül 2022 Pazartesi 8:22 am

Düzce’de şehir içi seferi yapan bir minibüs içerisinde yolcular olduğu sırada motosikletteki iki kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Düzce’de Mehmet Şen yolcu minibüsü, Kalıcı konutlar istikametine giderken, iddiaya göre yol verme nedeniyle motosikletteki iki kişi ile tartışma yaşandı. Minibüsün önüne geçen motosiklettekiler, sürücüye hakaretlerde bulunarak aracı durdurmasını istedi. Minibüs sürücüsü Şen yoluna devam edince, motosiklette bulunan yolcu tabanca ile 3 el ateş etti.

Silah sesini duyan minibüsteki yolcular paniğe kapılarak durumu polise bildirdi. Gelen polis ekipleri yaptıkları inceleme ve kamera kayıtlarından şüphelileri tespit etti. Motosikletten ateş eden saldırganın Ü.Ç. olduğunu belirleyen polis ekipleri, şüpheliyi olay yerine yakın bir noktada yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli, polis merkezine götürülürken, kaçan motosiklet sürücünün de yakalanması için çalışma başlatıldı.

PANİK ANLARI KAMERADA

Yaşanan olay, hem isabet alan minibüsün hem de arkasından gelen başka bir özel halk otobüsünün güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, motosikletli şüphelilerin ateş etme anı ve araç içerisindeki yolcuların panik anları yer alıyor.

Silahlı saldırıdan kurtulmak için ayakkabısını fırlatan genç, yaşamını yitirdi