Yolcu ile şoför arasındaki ‘ücret’ tartışması tekmeli yumruklu kavgaya dönüştü

Yayın tarihi: 16 Mayıs 2022 Pazartesi 4:27 pm - Güncelleme: 16 Mayıs 2022 Pazartesi 4:35 pm

Antalya’da bir otobüste yolcu ile şoför arasında çıkan ücret tartışması kısa süre içinde tekmeli yumruklu kavgaya dönüştü.  Kavga anında yolcu otobüse cam atarken yaşanan anlar başka bir yolcunun cep telefonu tarafından kaydedildi.

Antalya’nın Serik ilçesinde yaşanan olayda bir yolcu bindiği otobüsün ücretini çok bulunca şoför ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede tekmeli yumruklu kavgaya dönüşürken kavgaya karışan yolcunun otobüsün camlarını taşla kırdığı olayı, başka bir yolcu cep telefonuyla kaydetti.

Manavgat’tan Antalya yönüne giden bir firmaya ait otobüse yolcu olarak binen iki arkadaştan biri taşıma ücretini yüksek bulduğu için ödemek istemedi. Bunun üzerine şoför otobüsü durdurarak yolcudan parasını istedi.

Taraflar arasındaki tartışma büyüyünce  kimliği öğrenilemeyen şoför, muavin ve yolcu arasında yumruklu kavga çıktı. Araçtan inen yolcu, çevreden bulduğu taş ile otobüsün camlarını kırdı. Bazı yolcular da kavgaya karışarak, yolcuya saldırdı. Diğer yolcuların araya girmesiyle kavga sona erdi. Olay sonrası polis merkezine giden taraflar ifadelerinin ardından zararın karşılanması noktasında anlaşarak ilçeden ayrıldı.

Yanındaki kadını sokakta darbeden erkeğe meydan dayağı