Yola çıplak uzanan siyahi ortalığı karıştırdı

Yayın tarihi: 12 Ağustos 2022 Cuma 10:18 am - Güncelleme: 12 Ağustos 2022 Cuma 1:13 pm

İstanbul Esenyurt Nazım Hikmet Bulvarında yabancı uyruklu bir kişi çıplak şekilde spor yaptı. Akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen Siyahi şahsa vatandaşlar tepki gösterdi.

İstanbul Esenyurt Nazım Hikmet Bulvarında yabancı uyruklu bir şahıs çıplak şekilde spor yaptı. Çevrede toplanan vatandaşlar siyahi şahsın mahrem bölgesini dondurma kabı ile kapatmaya çalıştı. Bazıları ise akli dengesi yerinde olmadığı düşünülen siyahi genci darp etti.

ÜZERİNİ KAPATIP, SOPAYLA VURDULAR

Bir vatandaş, çıplak şahsın cinsel organını kapatabilmek için yerden yanına yavaşça yaklaşıp dondurma kutusu koymaya çalıştı. Çıplak şahsın aniden hareketlenmesi üzerine vatandaş korktu. Bu sırada çevreden gelen bazı erkekler şahsa tepki gösterip, fiziki olarak müdahale etmeye çalıştılar ancak başarılı olamadılar. Son olarak ise bir vatandaş elinde sopayla gelerek yerde garip hareketler yapan çıplak şahsa müdahalede bulundu.

UYUŞTURUCU MADDE İDDİASI

Yerde çıplak şekilde spor yapan yabancı uyruklu şahsın akıl sağlığının yerine olduğu ancak uyuşturucu bir maddenin etkisinde olduğu iddia edildi. Konuyla ilgili olarak olay yerine polis ekipleri çağrılırken şahsın bir süre sonra vatandaşlar tarafından bölgeden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Arap turist çıplak ayaklarıyla yayılarak oturdu

Çıplaklar kervanına bir yurttaş daha katıldı! Gören darp etti