Yol kenarında oynayan köpeği ezen cani sürücü tutuklandı

Yayın tarihi: 11 Ocak 2022 Salı 2:14 pm - Güncelleme: 12 Ocak 2022 Çarşamba 12:42 am

Başakşehir’de Abdullah H. aracını yolda oynayan köpeklerin üzerine sürdü, bir köpeği ezdi. Önce serbest bırakılan vicdansız sürücü daha sonra çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Başakşehir’de bir sürücü, direksiyonu kırarak aracını yolun kenarında duran köpeklerin üzerine sürdü. Köpeklerden biri aracın tekerleğinin altında kalarak ezildi. Sokak kamerasına yansıyan görüntülerde, tekerlek altında kalan köpeğin ayağa kalkmaya çalıştığı ancak başarılı olamadığı görüldü.

TUTUKLANDI

İhbar üzerine harekete geçen polis, kamera görüntülerini inceleyerek sürücü Abdullah H.’yi yakaladı. Sürücünün, savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldığı ancak hakkında daha sonra yeniden gözaltı kararı verildiği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.H.A.Q.M., adliyeye sevk edilerek çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

CANİ SÜRÜCÜ EVİNİN ÖNÜNDE PROTESTO EDİLDİ

Bir grup hayvansever, gözaltına alınarak, çıkarıldığı mahkemece tutuklanan A.H.A.Q.M.’nin evinin önünde toplandı. ‘Katil komşular istemiyoruz’ diyerek slogan atan hayvanseverler adına basın açıklaması yaptı. Açıklama sonrası grup, olaysız bir şekilde dağıldı.

 

 

Köpeklerin saldırısına uğrayan 8 yaşındaki Emin’in kafa derisi soyuldu!