Yokuşta kayan araç park halindeki otomobillere çarptı

Yayın tarihi: 17 Şubat 2021 Çarşamba 2:52 pm - Güncelleme: 17 Şubat 2021 Çarşamba 2:52 pm

Kağıthane’de yoğun kar ve nedeniyle yokuş aşağı inen hafif ticari bir araç kaydı. Kayan araç önce bir apartmanın duvarına ardından da park halindeki otomobillere çarptı.

İstanbul’da cumartesi akşamı başlayan yoğun kar yağışı etkisini artırarak devam ediyor. Kent genelinde yoğun kar ve buzlanma nedeniyle yayalar ve sürücüler zor anlar yaşarken bir kaza haberi de Kağıthane’den geldi.

Sabah saatlerinde Gürsel Mahallesi’nde hafif ticari araç sürücüsü buzlanan yokuşta ilerlediği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Aşağıya doğru kaymaya başlayan araç, önce apartmanın duvarına ardından da park halindeki iki araca çarpıp durabildi.

Sokakta kimsenin olmaması olası facianın önüne geçti. Sürücü olayın ardından, kaçarken sokakta esnaf olan bir kişi polise ihbarda bulundu. Polis ekipleri sokak içerisinde güvenlik kameralarını inceleyerek olay yerinde kaçan araç sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

“KİMSEYE HABER VERMEDEN GİTTİ”

Sokakta esnaf olan Muhammed Eren Polat, o anları şöyle anladı:

“Karlı zemindi, yol kaygandı. Frene bastı. Araç kaydı ve duvara tosladı sonra da arabaya tosladı. Kimseye haber vermedi, bastı gitti. O sırada sokakta birisi olsa zarar verebilirdi”