Yoksulun yemeğine bile göz diktiler! CHP’li Belediye’nin aşevi hesabı bloke edildi

Yayın tarihi: 10 Nisan 2020 Cuma 7:12 am - Güncelleme: 10 Nisan 2020 Cuma 7:12 am

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi ile Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin aşevi hesabının bloke edildiği belediyenin resmi sosyal medya hesabından duyuruldu.

CHP’li belediyelerin yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle başlattığı yardım kampanyalarının engellenmelerinin ardından CHP’li belediyeler tarafından uzun yıllardır aşevleri için kullanılan şartlı bağış hesapları da art arda kapatılıyor.

‘Açız’ diyen vatandaşa ‘Geber’ cevabını veren, Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı görevden alındı

Son olarak Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin aşevi hesabının bloke edildiği belediyenin sosyal medya hesabından açıklandı.

Eskişehir’de Odunpazarı Belediyesi, Antalya’da Muratpaşa belediyesi aşevi hesapları bloke edilen belediyeler arasında yer almıştı.

Yandaş medya hedef göstermişti… Prof. Dr. Ahmet Saltık’a ölüm tehdidi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklama şöyle oldu:

Kıymetli hemşehrilerimiz tam 25 yıldır hayırseverlerin destekleriyle gerçek ihtiyaç sahiplerine hizmet veren aşevi hesapları İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi ile bloke edilmiştir. Bu sebeple aşevimizin banka hesaplarına para yatırmamanızı rica ederiz.

Bugüne kadar desteğini esirgemeyen tüm yurttaşlarımıza teşekkür eder, imkanlarımız dahilinde gerçek ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edeceğimizi, kamuoyunun bilgisine sunarız!