Yobaz Akit gazetesi, Fatih’teki dört kardeşin intihar gerekçesinde bir rezalete daha imza attı

Yayın tarihi: 8 Kasım 2019 Cuma 12:47 pm - Güncelleme: 8 Kasım 2019 Cuma 12:54 pm

İstanbul Fatih’te kapısına ‘Dikkat siyanür var, içeri girmeyin’ yazılı notu asarak intihar eden dört kardeşin ölümüne gerici Akit’ten akla mantığa sığmayan bir yorum geldi. Gerici gazete, kardeşlerin ölümünü ‘Ateist kitap dört kişiyi intihara sürükledi’ başlığıyla vererek “Evde ateizm propagandası yapan kitaplar bulundu” ifadeleriyle utanç verici bir habere imza attı.

Fatih’te yaşadıkları geçim sıkıntısı nedeniyle intihar eden dört kardeşin ölümü Türkiye’nin gündemine oturdu. Meclis gündemine taşınan olayla ilgili TİP Genel Başkanı Erkan Baş, “Fatih’te yaşanan olay intihar değildir, bu bir cinayettir. Dört kardeşin hayatlarına son vermesinden en başta AKP iktidarı ve buradaki herkes sorumludur” dedi.

Dört kardeşin intiharı Meclis’te: ‘İntihar değil bu bir cinayettir, başta AKP ve buradaki herkes sorumludur’

Kardeşlerin ölümüyle ilgili soruşturma devam ederken intihar olayındaki  ‘yoksulluk’ boyutu yandaş medya tarafından kapatılmaya çalışılıyor.

Yandaşlar yoksulluğa inanamamıştı: Fatih’teki intiharda taşeron gerçeği ortaya çıktı!

Gerici gazete Akit, dört kardeşin intiharı için insanlık adına utanç veren cümleler kurdu… İşte o haber:

“Ateist kitap 4 kişiyi intihara sürükledi

Fatih’te 4 kardeşin siyanür içerek intihar ettikleri evde evrimci Richard Dawkins’in ateizm propagandası yaptığı “Tanrı Yanılgısı” adlı kitabı bulundu. Tüm dinleri alenen inkar eden skandal kitap halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmesi ve “Mukadesata hakaret” gerekçesiyle Türkiye’de davalık olmuştu. Türkiye’de basımı ve yayımlanması oldukça kolay olan “bilimsellik” maskesiyle kamufle edilmiş ateizm temelli ‘ideolojik’ kitaplar toplumu zehirlemeye devam ediyor.

Evde ateizm propagandası yapan kitaplar bulundu

Türkiye’nin gündeminden düşmeyen dehşet evinde Evrim safsatasının en ateşli savunucularından Richard Dawkins’in “Tanrı Yanılgısı” kitabı bulundu. Ateizm propagandası yapan skandal kitap 2008 yılında Türkiye’de infiale neden olmuştu. Bütün dinlerin alenen inkar edildiği kitaba, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmesi gerekçesiyle dava açılmıştı.”

Sabah yazarı Güngör: Birileri bir şeyleri kaşımaya çalışıyor

Yandaş Sabah Gazetesi yazarı Dilek Güngör de intiharın yoksulluk boyutunu inkar ederek, “birileri bir şeyleri kaşımaya çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Sabah yazarı Dilek Güngör: 4 kardeşin yoksulluktan öldüğüne ‘inanmadı’! ‘Birileri bir şeyleri kaşımaya çalışıyor’