Yine kamu binası… AKP kongresi MEB’e bağlı okul salonunda yapıldı

Yayın tarihi: 22 Kasım 2020 Pazar 4:15 pm - Güncelleme: 22 Kasım 2020 Pazar 4:15 pm

Kamu binalarını parti programları yapan AKP’li teşkilatlara bir yenisi daha eklendi. AKP Fatih İlçe Başkanlığı’nın 7. Olağan Kongresi Şehremini Mahallesi’nde ki Atatürk Çağdaş Yaşam Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.

İstanbulmanşet.com’dan Engin Belli’nin haberine göre; Pandemi gölgesinde gerçekleştirilen kongrenin saat 15:30’da başlaması planlanıyordu ancak gecikmeli olarak 16:30’da başladı. Kongrenin tek İlçe Başkan Adayı mevcut İlçe Başkanı Orhan Narin oldu.

Parti programları için kamu binalarını kullanan AKP, Fatih İlçe teşkilatında da aynı uygulamaya devam etti. Fatih İlçe kongresi Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Çağdaş Yaşam Lisesi’nde yapıldı

HABERİN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

CHP’DEN TEPKİ

Cumhuriyet Halk Partisi Fatih Gençlik Kolu Başkanı Mert Haskan AKP’nin kamu kaynaklarının parti programı için kullanılmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Haskan açıklamasında “İstanbul Fatih’te MEB e bağlı bir okulda Fatih Akp ilçe kongresini yapıyor. Okulda, bir lisede siyaset kongre yapmak! Okullara camilere siyaset sokmayın” dedi.