Yılmaz Özdil’den çok konuşulacak ‘Peker-AKP’ mazisi… | MERCEK

Yayın tarihi: 1 Haziran 2021 Salı 9:49 pm - Güncelleme: 2 Haziran 2021 Çarşamba 3:39 am

Tuba Emlek’in sunduğu Mercek’in bu haftaki konuğu, Gazeteci – Yazar Yılmaz Özdil oldu. Programda Gazeteci Özdil, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarını değerlendirdi. Özdil, “Peker’in anlattıklarının tamamı Türk milletinin gözünün önünde yaşandı ve Türk milletinin onayıyla yaşandı. Orada adı geçen herkese bu millet oy verdi.” ifadelerini kullandı.

Geçmişte yaşanan devlet-medya-mafya ilişkisinden haberdar olan ancak olayların kamuoyunda ses bulmamasını uzaktan ‘izleyen’ yurttaşların ise Peker’in itirafları sayesinde ‘nefes’ aldıklarını belirten Özdil şunları söyledi:

“Anlattıkları her şeyi millet aslında biliyor, gözünün önünde oluyor. Ya da Mehmet Ağar mesela, Ağar’ın Bodrum’da olduğunu herkes bilmiyor muydu? Sedat Peker bu yüzden çok izleniyor. Toplumun bir bölümü Türkiye’de olan bitene gerçekten üzülüyor ve çok duyarlı. Yaşanan kepazeliklerden herkes usanmış vaziyette. Bunun için bu olanlar o insanlara nefes gibi geldi. Çünkü her şey gözünün önünde olup hiç sesini çıkarmayanlar, şu anda çok kötü duruma düştü. Türkiye, kulaklarından uyuşturucu fışkıran bir ülke haline geldi. Sedat Peker’in videoları bu anlamda çok öğretici oldu.”

Özdil’den Soylu programındaki gazeteciye mizahi çıkış | MERCEK

Sedat Peker, Yılmaz Özdil’den neden teşekkür etti?

Yılmaz Özdil: Bugün Sedat Peker’e küfür eden Soylu, yarın…