Yılmaz Özdil, Sedat Peker’e 90. tweetini paylaşarak cevap verdi

Yayın tarihi: 16 Ağustos 2022 Salı 12:52 pm - Güncelleme: 16 Ağustos 2022 Salı 12:52 pm

Gazeteci Yılmaz Özdil, suç örgütü lideri Sedat Peker’in attığı 90. tweetini alıntılayarak bir açıklama yaptı.

Sedat Peker Deli Çavuş adlı twitter hesabından paylaşımlar yapamaya devam ediyor. Organize suç örgütü lideri olduğu iddiası ile hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker, Deli Çavuş isimli hesaptan üç gün boyunca 100 tane tweet paylaştı.

Sedat Peker, Türk Medya Grubu patronu Hasan Yeşildağ ve kardeşleri hakkında çok büyük iddialarda bulundu. Peker, Hasan Yeşildağ ve kardeşi Zeki Yeşildağ’ın 25 milyarlık devlet ihalesi alan Yapı Yapı firmasının yüzde 25’lik gizli ortakları olduğunu açıkladı. Hasan Yeşildağ’ın Çamlı Kulesi’nde bulunan kafenin işletmecisi olduğunu kaydeden Peker, Hasan Yeşildağ ve Zeki Yeşildağ’ın tüm kirli işlerin mimarları olduğunu iddia etti.

Yılmaz Özdil’den Mehmet Cengiz’e ‘Sedat Peker’ göndermesi

SEDAT PEKER’İN TWEETİ

Sedat Peker paylaşımlarında “Ergenekon kumpas davalarının savcısı Zekeriya Öz idi. Hasan Yeşildağ’ın büyük kankasıydı. Ne kadar enteresan değil mi? Ayrıca Hasan Yeşildağ varlığıyla onur duyduğum Yılmaz Özdil abiye dava açmış. Yılmaz abi bu adam açtığı her davayı kazanır. Çünkü eski Başbakan müsteşarı Cumhurbaşkanlığı genel sekreteri. Şu anda da Cumhurbaşkanlığı başdanışmanı olan Fahri Kasırga…” ifadelerini kullandı.

Yılmaz Özdil’den konuyla ilgili açıklama geldi.

Özdil kişisel twitter hesabından Peker’in 90. tweetini alıntılayarak ‘İsterse kasırga, isterse kar, bora, fırtına, vız gelir tırıs gider…’ dedi.

“SEN TÜRKİYE’Yİ UYANDIRMAYA DEVAM ET SEDAT PEKER”

İşte Özdil’in konuyla ilgili paylaşımı;

“İsterse kasırga, isterse kar, bora, fırtına, vız gelir tırıs gider, sen yeter ki Türkiye’yi silkeleyip uyandırmaya devam et Sedat Peker”