Yıldız Tilbe: Cinsel ilişki hayvani bir şeydir

Yayın tarihi: 6 Ocak 2021 Çarşamba 11:28 am - Güncelleme: 6 Ocak 2021 Çarşamba 11:28 am

Şarkıcı Yıldız Tilbe, UçanKuş TV’de yayınlanan ‘Lerzan’la Çok Mutlu’ programına konuk oldu. En iyi evlilik yolunun görücü usulü olduğunu söyleyen Tilbe cinsellikle ilgili, “Cinsel ilişki, aşk değil hayvani bir şeydir” dedi.

Yıldız Tilbe UçanKuş TV’de yayınlanan ‘Lerzan’la Çok Mutlu’ programına konuk oldu. Programda aşkın tanımını yapan Tilbe, “Aşk, ‘o mutlu olsun’ diye ondan vazgeçebilme gücüdür. Ama kimse öyle değil ki… Bir insanla bakışıyorsun sonra kendini, senin sahibin sanıyor. Bir kere birlikte oluyorsun, tamamen ona aitsin sanıyor. Oysa öyle bir şey yok ki… Sevmek, vazgeçebilmektir. Sevmek, asmak, kesmek, vurmak, kırmak değildir. Seksin adını, aşk koydular. Oysa seks, aşk değil ki hayvani bir şeydir. Ama sevmek rahmani bir şeydir” dedi.

“BABAM SAÇIMDAN TUTAR EVE GETİRİRDİ”

Tilbe, programda çocukluğunda yaşadıklarını anlattı:

“Kendimi bildim bileli hep şarkı söyledim” diyen Tilbe, “Rahmetli babam, inancından dolayı kızardı. Babam, saçımdan tutar düğünlerden eve getirirdi. Bir yürürdüm, bütün Gültepe, Mersinpınar kahveleri dışarı çıkardı. Babam da kahvenin içinde olurdu. Ardından dışarı çıkıp ben önde, o arkada kovalardı. Hemen kendimi odama kilitlerdim. Annem ‘Ne olmuş’ der, babamsa ‘Bu beni rezil ediyor’ derdi. Güzeldim, fıstık gibiydim. Ben hayatta hiçbir şeyi doya doya yapmadım, şarkı söylemek hariç. Fakat babam çok iyi bir insandı.”

“EN GÜZELİ GÖRÜCÜ USULÜ”

Kadınların erkek seçerken doğru kararı alamadığını da söyleyen Tilbe, “Kadınların kendi düşüncesiyle seçtiği erkek genelde doğru olmuyor. Görücü usulü evlenmek en güzeli” diye konuştu.

Yaptığı şarkıların bir hikayesi olduğunu söyleyen Tilbe, “Bir sürü çok özel şarkım var. Biri 17, biri 30 yaşımın ağrılarını anlatıyor. Birinde 25 yaşım var, öbüründe 40-50 yaşım… En sonda da 55 yaşım var. Yani hiçbirinden insan vazgeçemiyor, beş parmağın beşi gibi… Her biri içsel olarak başka dönemlerimi anlatıyor.”

Artık aşık olmayacağını belirten Yıldız Tilbe, bir erkeğin yanında olmasını istediğini söyledi.