Yıldız Tilbe: Allah onları bildiği gibi bıraksın!

Yayın tarihi: 24 Şubat 2021 Çarşamba 3:08 pm - Güncelleme: 24 Şubat 2021 Çarşamba 3:14 pm

Şarkıcı Yıldız Tilbe, çocukken yüzünün sağ tarafının yandığını ve deformasyon oluştuğunu belirterek, taklidini yapanlara sitem etti. Tilbe, “Allah onların ağızlarını açsın ve bildiği gibi bıraksın!” dedi.

Sosyal medya platformlarını aktif kullanan şarkıcı Yıldız Tilbe, yaptığı açıklamalarla konuşulmaya devam ediyor. Tilbe, önceki gün Tiktok hesabından yıllar sonra bir itirafta bulundu.

“TAKLİDİMİ YAPANLARI KINIYORUM”

54 yaşındaki şarkıcı, çocukken yüzünün sağ tarafının yandığını ve deformasyon oluştuğunu açıkladı. Tilbe, bu nedenle ağzını yayarak kendisinin taklidini yapan kişileri kınadığını belirtti. Tilbe, “Allah onların ağızlarını açsın ve bildiği gibi bıraksın!” ifadelerini kullandı.

“ASLA AŞI VURULMAYACAĞIM” SÖZLERİYLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Öte yandan Tilbe, daha önce de koronavirüs ve aşıyla ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirmişti. Tilbe, “Asla aşı vurulmayacağım. İsteyen vurulsun. AVM, sinema, sosyal hiç bir yere çıkmayacağım. Bankada hesabım olmayacak. Dayatılan bütün yaptırımlara rağmen insanlığı açık açık yok etmek istediklerini söyleyen adamların ilaçlarını ve aşılarını reddediyorum” demişti.

Koronavirüsün bilinçli olarak dünyaya yayıldığını savunan Tilbe, “Meyvelerin, sebzelerin genlerini bozdular sıra insana mı geldi? Aşınıza da çipinize de uğruna insanlıktan çıktığınız paranıza da lanet olsun. Her insan kadar şüphe duymak zorunda kalıyorum, gördüklerim ve duyduklarım sayesinde. Allah’ın dediği olur” şeklinde konuşmuştu.

Yıldız Tilbe’den sitem: Ben devlet için değil devlet benim içindir