Yıldırım Kaya: Gerçekleri söylediğim için bir haber sitesi tehdit etti

Yayın tarihi: 12 Aralık 2022 Pazartesi 6:57 pm - Güncelleme: 12 Aralık 2022 Pazartesi 6:57 pm

CHP Milletvekili Yıldırım Kaya, gerçekleri söylediği için bir haber sitesinin ve sosyal medya hesabının kendisine yönelik tehdit içerikli paylaşımda bulunduğunu belirtti.

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, TBMM’de bir basın toplantısı düzenledi. Yıldırım Kaya, Millî Eğitim Bakanlığı’nın 2023 yılı bütçesinin görüşüldüğü TBMM Genel Kurulu toplantısında söylediği sözleri hatırlatarak bu sözler nedeniyle bir haber sitesi ve sosyal medya hesabının kendisiyle ilgili tehdit içerikli paylaşımlar yaptığını, bunun için de kendisinin suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

Yıldırım Kaya, “Sizin tehditlerinize pabuç bırakmayacağız, doğruları her platformda söylemeye devam edeceğiz. Çocuklarımızı, gençlerimizi, kadınlarımızı sizin zalim ellerinize asla bırakmayacağız. Milli Eğitim Bakanlığı’nın görev alanına bu vakıfların müdahale etmesi ve inisiyatif kullanması kabul edilemez. Milli Eğitim Bakanlığı, yetkisini hiçbir vakfa ya da derneğe devredemez. Tecavüzle, tacizle, ölümle, dayakla anılan kurumların, çocuklarımızı eğitim adı altında kıskaca almasına karşıyız” şeklinde konuştu.

CHP’li vekil TBMM’de bütçeyi bir de Karagöz ve Hacıvat oynatarak anlattı