Yılbaşı akşamı canlı yayında bugünleri anlatmış… Barlar kapanacak, yeni dünya düzenine geçilecek

Yayın tarihi: 30 Mart 2020 Pazartesi 11:38 am - Güncelleme: 30 Mart 2020 Pazartesi 11:41 am

Yılbaşı akşamı katıldığı programda 2020 yılına dair öngörülerini anlatan Astrolog Dinçer Güner’in sözleri yeniden gündeme geldi. Günçer’in, 2020 yılında yeni bir dünya düzenine geçileceğini, barlar ve eğlence mekanlarının kapatılacağını ve Çin’in büyük bir güç olacağını söylediği sözleri sosyal medyada tekrar paylaşıldı.

Yılbaşı akşamı Fatih Altaylı ile Teke Tek programında 2020 yılında öngörülerde bulunan Astrolog Dinçer Güner’in bugün yaşananları anlattığı sözleri sosyal medyada yeniden gündeme geldi.

YENİ DÜNYA DÜZENİ

Programda 2020’de yeni dünya düzenine geçileceğini aktaran Dinçer, “2020 yılı yeni bir dünya düzenine geçiş yılını ifade ediyor. Yeni dünya düzenine geçmek için de eskinin işe yaramadığının ortaya çıkması gerekiyor. Bu ortaya çıkış süreci de her zaman sıkıntılı, krizlerle dolu ve hiç konfor olmayan bir süreçtir. Evet, yeni bir dünya düzenine geçiş var ancak öncelikle eskinin krizlerinin ve zorluklarının ortadan kaldırılması gerekiyor” demişti.

Dünya evine çekildi, sokaklar ıssız kaldı… İşte 28 caddeden görüntüler

“ÇİN, BÜYÜK GÜÇ OLMA YOLUNA GİRECEK”

Çin’in 2020 yılında önemli bir güç olma yoluna gireceğini belirten Güner, “Çin, 2020 yılının tarih sahnelerinde gücünü ortaya koymaya başlayacak. Özellikle Rusya da güçlenecek ancak ben Çin’in bu noktada daha fazla güçleneceğini düşünüyorum. Çin’in kendi astroloji düzeninde, özellikle teknoloji ve teknolojik alanlarında liderlik üstleneceği gözüküyor. Önümüzdeki süreçte Amerika’nın durumuna baktığımız zaman Amerika’nın 2020 yılı içerisinde çok ciddi şekilde toprak kaybettiği bir döneme gireceğiz. Amerika bu süreçte ciddi bir dar boğaza girecektir” diye konuşmuştu.

Güner, barların ve eğlence mekanlarının kapatılacağını da belirtmişti.