Yiğit Suba’nın ilk teklisi ‘Artık Herkes Gibisin’ yayında

Yayın tarihi: 28 Mayıs 2020 Perşembe 9:26 pm - Güncelleme: 28 Mayıs 2020 Perşembe 9:26 pm
Bu şarkı herkesle aynı tonda konuşmak, aynı sorulara aynı cevapları vermek, aynı renkte görünmek ve aynı yolda yürümek için yarışan ve bu yarışın ne zaman biteceğine dair hiçbir fikri olmayan insanlara ithaf edilmiştir. Ayrıca dinleyecekleriniz bir kurtarma operasyonun ilk adımıdır.
Unutmayın, hayat kısa ama geniştir. Melodiyi takip edin! Şimdi kalabalık içinde göze batmamanın verdiği ortaokuldan kalma ıslak ve yapışkan güven hissini elinizden yavaşça masaya bırakın. Betona tapan, emir kiplerine aşık, sonsuz grilikteki takım elbiseleri altında terleyen ve vasat fikirlerini fütursuzca üzerimize kusan ekranları kapatın. Egonuzu uyutun, ayağa kalkın.
Sokağa çıkın, kulaklığınızı takın ve sesi sonuna kadar açın. Burası bir punk meyhanesi ve isteseniz de istemezseniz de sarhoşluğun derin ve berrak sularına adım attınız. Hiç bitmeyen bir kumsal partisinde, asla bitmeyen içkilerle yıkanan, deniz ve rüzgar kokusuna bulanmış rengarenk dumanlar sarıyor sizi.
Korkularınızın ve endişelerinizin hemen önünüzde çıplak ayaklarıyla dans eden insanların saçlarında eriyip yok olduğunu göreceksiniz. Size doğru uzanan elleri tutun ve dansa katılın. Bu meyhanede kimse aynı dans etmiyor. Fark ettiniz mi?
Söz ve müziğin Yiğit Suba’ya ait olduğu şarkıda bas gitarı Volkan Konuk, gitarları Cem Sarıoğlu ve davulu Mert Alkaya çalıyor. Kayıt ve mixi 46 Hertz Studio’sunda yapılan şarkının klibi için tıklayın.