Yiğit Marcus Aral hakkında 34 yıla kadar hapis istemi

Yayın tarihi: 30 Temmuz 2021 Cuma 7:30 pm - Güncelleme: 30 Temmuz 2021 Cuma 7:31 pm

Sevgilisi Şevval Şahin ile yemekte olan Kerem Kamışlı’yı denize atan Yiğit Marcus Aral hakkında 22 yıl 9 aydan 34 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Manken Şevval Şahin, boğazda yemek yediği Sabancıların torunu Kerem Kamışlı’yı denize atan eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral’la geçtiğimiz günlerde barışmıştı. Barışma kararı sonrası Şahin ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atılmıştı. Şahin’in eski aşkına dönmesinin sebebinin şantaj olduğu öne sürülmüş ve Aral’ın, “Elimdeki görüntülerini yayınlarsam hayatın biter” diyerek Şahin’i barışmaya zorladığı iddia edilmişti. Olayın ardından Kemal Kamışlı, Aral hakkında şikayette bulunmuştu. Edinilen bilgilere göre, Kerem Kamışlı’yı denize atan Yiğit Marcus Aral hakkında savcılık, ‘olası kast ile adam öldürmeye teşebbüs’, ‘tehdit’, ‘özel hayata ilişkin görüntüleri ve sesleri ifşa etmek’ ve ‘hakaret’ suçlarından toplamda 22 yıl 9 aydan 34 yıla kadar hapis ile cezalandırılmasını talep etti. Sulh Ceza Hakimliği’nden de uzaklaştırma kararı çıktı.

“AMACI BENİ RENCİDE ETMEKTİ” DEDİ, SUÇLAMALARI REDDETTİ

Sabah’tan Arzu Kaya’nın haberine göre; Aral ifadesinde, “Olaydan bir hafta önce kız arkadaşım Şevval Şahin’in Kerem Kamışlı ile otelde kaldıkları ve gizli aşk yaşadıkları kulağıma geldi. Bunun üzerine açıklama yaparak kendisinden ayrıldım. Ben Türkiye’de tanınan birisiyim. Bu yüzden açıklama yaptım” dedi. Daha sonra Şahin’le görüştüğünü anlatan Aral, “Benim kızacağım şekilde Kerem Kamışlı ile sosyal medyada videolarını paylaştı. Tutarsız davranışlarına serzenişte bulundum” diye konuştu. “Sevgili olup olmadıklarını sordum ve olmadıklarını, tesadüfen karşılaştıklarını söyledi” diyen Aral, “Sosyal medya hesabıma magazincilerden sürekli onların sevgili olduklarına dair görüntüler geliyordu. Amacı beni rencide etmekti” diyerek suçlamaları reddetti.

‘Şevval Şahin, Yiğit Marcus ile barışmaya zorlandı’ iddiası: Yayınlarsam hayatın biter