Yiğit Marcus Aral hakkında yakalama kararı!

Yayın tarihi: 30 Kasım 2021 Salı 4:28 pm - Güncelleme: 30 Kasım 2021 Salı 4:28 pm

Türkiye güzeli seçilen Şevval Şahin ve Kerem Kamışlı bir restoranda otururken, Yiğit Marcus Saral restorana gelerek Kerem Kamışlı’yla tartışmış ve sandalyesiyle birlikte denize atmıştı. Olayla ilgili  34 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenen Yiğit Marcus Aral’ın yargılanmasına başlandı.

Duruşmada sanık Yiğit Marcus Aral’ın avukatı, müvekkilinin yurt dışında olduğunu, Türkiye’ye dönmek için bilet aldığını ancak Covid-19 testinin pozitif çıktığını, bu nedenle öncelikle istinabe yoluyla dinlenilmesini istediklerini söyledi.

“‘SENİ ÖLDÜRÜM’ DEDİ”

Duruşmada tanık olarak dinlenilen E.K., olayın gerçekleştiği restoranda şef olarak çalıştığını belirterek, “Olay günü Şevval Şahin ile Kerem Kamışlı restorana geldi. 40 dakika sonra deniz yoluyla Yiğit Marcus Aral geldi. Onların masasına giderek oturdu. Tartışmaya başladılar. Sanık, Kerem Kamışlı’ya ‘Seni öldürürüm, bitiririm.’ dedi. Daha sonra küfür ederek sandalyeyle beraber Kamışlı’yı denize attı. Boğaz çok akıntılı olduğu için biz denize atlayamadık. Masa örtülerini denize sarkıttık. Masa örtülerine tutundu. Biz o şekilde müştekiyi yukarı çıkardık. Biz müştekiyi çıkarırken sanık elindeki telefon ile fotoğraf ya da video çekiyordu.” diye konuştu.

KAMIŞLI’NIN AVUKATI YAKALAMA KARARI TALEP ETTİ

Müşteki Kerem Kamışlı’nın avukatı, duruşmaya katılmayan sanık hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep etti.

Müşteki Kerem Kamışlı’nın avukatı Rezan Epözdemir, duruşmaya katılmayan sanık hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep ederek, “Kerem Kamışlı, Şevval Şahin ile yemek yerken Şevval Şahin’in önceki sevgilisi restorana gelip hakaretler ederek müştekiyi denize itmiştir. Müşteki denizden çıktıktan sonra dahi müştekiyi yaralamaya çalışmaya devam etmiştir. Sıfır deniz, boğaz akıntısı mevcut. Yüzme bilen birisinin de boğulma ihtimali mevcuttur” diye konuştu.

Müşteki Kamışlı’nın avukatlarından Yiğit Gökçehan Koçoğlu ise, sanık Yiğit Marcus Aral’ın avukatının Aral’ın Covid-19 testinin pozitif çıktığına dair belge sunduğunu ancak 1 saat önce sanığın sosyal medya hesabından bir restoranda olduğuna dair fotoğraf paylaştığını söyledi.

NE OLMUŞTU?

24 Haziran’da Kerem Kamışlı’nın, katıldığı yarışmada Türkiye güzeli seçilen Şevval Şahin’le Üsküdar’daki bir restoranda yemek yediği sırada Yiğit Marcus Saral restorana gelmiş ikilinin masasına oturmuştu. Kamışlı ve Aral arasında çıkan tartışmada Marcus Aral, Kamışlıyı sandalyesiyle birlikte denize atmıştı.

Yiğit Marcus Aral hakkında 34 yıla kadar hapis istemi

‘Şevval Şahin, Yiğit Marcus ile barışmaya zorlandı’ iddiası: Yayınlarsam hayatın biter