Yiğit Bulut, Bülent Arınç’ı hedef aldığı ‘Kozmik Oda’ paylaşımını apar topar sildi

Yayın tarihi: 23 Haziran 2022 Perşembe 9:23 am - Güncelleme: 23 Haziran 2022 Perşembe 9:24 am

“Dolar 3 lirayı geçerse yüzüme tükürün” diyen AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanı Yiğit Bulut Kozmik Oda’ya girilmesi ile ilgili olarak Bülent Arınç’ı hedef alan bir paylaşım yaptı fakat paylaşımı kısa süre sonra sildi. Yiğit Bulut’un farkında olmadan Erdoğan’ı da hedef aldığı yorumları yapıldı.

Erdoğan’ın başdanışmanı Yiğit Bulut, FETÖ kumpasıyla Kozmik Oda’ya girilmesi ile ilgili olarak dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Kamuoyunda “Kozmik Oda” olarak bilinen ve FETÖ kumpası olduğu ortaya çıkan soruşturma kapsamında o dönem AKP’li Bülent Arınç’a yönelik suikast iddialarıyla başlayan ve devlet sırrı niteliğindeki belgelerin bulunduğu Genelkurmay Başkanlığı Seferberlik Bölge Başkanlığında 26.12.2009 tarihinde yapılan aramalar günlerce sürmüştü.

Yiğit Bulut’un paylaşımında olayların başlamasına neden olan Bülent Arınç’ı hedef aldığı yorumları yapıldı.

İLKER BAŞBUĞ ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMÜŞ ANCAK RET YANITI ALMIŞTI

Kamuoyunda ‘Kozmik Oda’ olarak bilinen Genelkurmay Başkanlığı Seferberlik Bölge Başkanlığı’nda 26 Aralık 2009’da 5 savcı tarafından arama yapılmıştı. ‘Kozmik Oda’daki arama talimatını, şimdilerde ‘FETÖ’ davası nedeniyle cezaevinde olan savcı Mustafa Bilgili vermişti. İlk gün arama yapılmasına izin verilmemiş, dönemin Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, yine dönemin Başkanı Tayyip Erdoğan’la görüşerek, ‘devlet sırlarının ifşa olacağı’ gerekçesiyle arama kararından vazgeçilmesini istemişti. Ancak Erdoğan’ın bu talebe karşı çıkmasının ardından Seferberlik Bölge Başkanlığı’nda arama başlatılmıştı

‘Dolar 3 lirayı geçerse suratıma tükürün’ diyen Yiğit Bulut’tan TÜSİAD’a tehdit

“KOZMİK ODAYA GİRİLMESİN DİYE YALVARDIM”

Bulut paylaşımında; “Kozmik Oda’ya girilmesin diye yazım var arşivde duruyor!!

Kozmik Oda’ya girilmesin diye yazdım adeta yalvardım!!

Bu giriş sonrası kaç kahramanımız deşifre oldu ve şehit edildi!

Buna sebep olanlar hala nasıl onur timsali gibi konuşuyor!! TC’nin hesabı kimsede kalmayacak!”

Gece 12:57’de paylaşımı yapan Yiğit Bulut’un hemen sonrasında Tweet’ini sildiği görüldü…