Yetişkin film yıldızı, cinsel içerikli sitede yaptığı canlı yayından servet kazandı!

Yayın tarihi: 21 Eylül 2020 Pazartesi 10:20 am - Güncelleme: 21 Eylül 2020 Pazartesi 10:20 am

Genç milyarder Kylie Jenner’a benzeyen yetişkin film yıldızı Larissa Lima, cinsel içerikli sitede iç çamaşırıyla canlı yayın yaparak bir saat içinde 100 bin dolar kazandı.

23 yaşındaki Amerikalı film yıldızı Larissa Lima, dünyanın en zengin kadınlarından biri olan ve Keep Up Wİth Kardashian televizyon programının yıldızı Kylie Jenner’e benzemek için estetik ameliyatlara 70 bin dolar harcadı.

100 BİN DOLAR KAZANDI

Kariyerine ilk olarak cinsel film yıldızı olarak başlayan daha sonra katıldığı televizyon programlarında ismini duyurarak televizyon yıldızı olan Larissa, amatör yayın yapan cinsel içerikli sitede iç çamaşırıyla kısa bir bir gösteri yaparak bir saat içinde 100,000 dolar kazandı.

Sitede bir saat içinde 100,000 dolar kazandı. Larissa’nın bunun haricinde şuana kadar siteye yolladığı video ve iç çamaşırlı fotoğraflarda sayesinde 100,000 dolardan fazla kazandı.

EN ÇOK KAZANAN BEŞİNCİ KİŞİ OLDU

Site yaptığı açıklamada Larissa’nın sitede en çok kazanan beşinci kişi olduğunu söyledi. Site yetkilileri bazı kullanıcıların, Lairssa’nın iç çamaşırı ile canlı yaptığı gösteriyi izlemek için abonelik ücretlerinin yanı sıra büyük miktarda bahşiş bıraktıklarını söyledi.