Yeşim Salkım kendisine “Hayvanlardan özür dile” diyen Aynur Aydın’a çok sert çıktı

Yayın tarihi: 6 Nisan 2022 Çarşamba 10:17 pm - Güncelleme: 6 Nisan 2022 Çarşamba 10:17 pm

Oyuncu Yeşim Salkım’ın “Sokak köpekleri rehabilitasyon merkezine gönderilmeli” sözleri gündem olmuş, Salkım’a birçok kişi tepki göstermişti. Sokak hayvanlarıyla ilgili Yeşim Salkımı eleştiren Aynur Aydın, Salkım için “Türk halkından ve hayvanlar özür dileyip bağış yapsın” dedi. Bunun üzerine Yeşim Salkım da Aynur Aydın’a “Sen de beraber olduğun evli adamın karısından özür dileyecek misin?” şeklinde yanıt verdi.

TGRT ekranlarında program sunuculuğu yapan şarkıcı Yeşim Salkım, geçtiğimiz haftalardaki bir yayını esnasında sokak köpeklerinin rehabilitasyon merkezlerine gönderilmesi gerektiğini söylemiş ve açıklamasından kısa bir süre sonra da sosyal medyada boykot edilmişti. Salkım kendisini boykot edenlere ise, “Aklınızı başınıza devşirin hayvan sevgisini sizden öğrenecek değilim” diyerek cevap vermişti.

AYNUR AYDIN: HAYVANLARDAN ÖZÜR DİLEMELİ

Şarkıcı Aynur Aydın da katıldığı bir canlı yayında Yeşim Salkım’ın sözleri için “İnsanlar hata yapabilir. Türk halkından ve hayvanlardan özür dileyip bağış yapsaydı” ifadelerini kullandı.

YEŞİM SALKIM: “SEN DE BİRLİKTE OLDUĞUN EVLİ ADAMIN KARISINDAN ÖZÜR DİLE”

Aynur Aydın’ın bu sözleri Yeşim Salkım’ı çileden çıkarttı. Twitter hesabından paylaşım yapan Salkım, Aydın’ın yasak aşk yaşadığını ileri sürerek “Sen de beraber olduğun evli adamın karısından özür dileyecek misin acep? Hani zamanında televizyon kanallarında odama gelip size hayranım aklınıza, zekanıza çok seviyorum sizi diye gezinen ve maalesef hiç olamayan lümpen kız” dedi.

Sokak hayvanları açıklaması tepki çeken Yeşim Salkım ateş püskürdü