AKP’den sahte ittifak bildirisi! ‘Tarih böyle şerefsizlik görmedi’

Yayın tarihi: 25 Mart 2019 Pazartesi 1:28 pm - Güncelleme: 25 Mart 2019 Pazartesi 2:21 pm

31 Mart 2019’da gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi kirli bir algı operasyonuna imza atılırken Saadet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Aktaş söz konusu duruma tepki gösterdi. kirli algı operasyonu

31 Mart 2019’da gerçekleşecek olan yerel seçimlere az bir süre kala kirli bir algı operasyonuna imza atıldı. sahte broşür sahte broşür kirli  algı operasyonu

Saadet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Aktaş’ın paylaşımına göre Antalya’da HDP adına sahte broşürler dağıtıldı. Broşürde HDP tarafından kullanılmayan ‘bu bir halk’ ayaklanmasıdır ve  Türkiye haritası da resmedilerek Kürdistan ifadesi yer aldı.

HDP de ‘sahte bildiri’ye sert tepki gösterdi. HDP’nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada Yalanlar, tehditler, sinevizyonlar işe yaramayınca şimdi de partimiz adına KORSAN bildiri dağıtıp provokasyon yaratıyorlar. Bu KORSAN bildiri 31 Mart’ta kaybedeceklerinin işaretidir. Yurttaşlarımız bu siyasi ahlaksızlık ve provokasyon konusunda duyarlı davranmalıdır. ifadeleri yer aldı.

sahte broşür

 

ALİ AKTAŞ’TAN TEPKİ

Saadet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Aktaş, 31 Mart 2019’da gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi gerçekleştirilen kirli algı operasyonuna tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulunan Aktaş, “Tarih bir çok şerefsiz gördü ama bu dönemdekiler gibisi az bulunur. Sahte broşürler dağıtıyorlar şimdi de” ifadelerini kullandı.

sahte broşür