Yerde yatan köpeğe taş atan yaşlı kişi, kendisine müdahale eden çocuklara da tokat attı!

Yayın tarihi: 16 Eylül 2019 Pazartesi 12:53 pm - Güncelleme: 16 Eylül 2019 Pazartesi 2:31 pm

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde çekildiğini belirtilen görüntülerde, yerde yatan köpeğe taş atan yaşlı bir adam, kendisine engel olmaya çalışan çocuğa da önce taş attı sonra itti.

Kocaeli’nin Körfez Çamlıtepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda, yaşlı bir kişi eline taşlar alarak yerde yatan köpeğe taş attı. Bu sırada kendisini durdurmaya çalışarak, “Amca dur” diyen iki çocuğa da elindeki taşı atan yaşlı kişi, daha sonra çocukları itti.

Sosyal medyaya paylaşılmasının ardından büyük tepki çeken görüntülerde, köpek canının yanmasıyla yerinden kalkarak kaçarken, bu sırada başka bir çocuk da “Dayı ne yapıyorsun?” diyerek yaşlı adamın üzerine doğru gitti. Yaşlı adam çocuğa tokat savurarak elindeki diğer taşı çocuğun üzerine attı. Taş çocuğun vücuduna isabet ederken, yaşlı adam çocuğun üzerine yürümeye devam etti.

KÖPEĞİ TAŞLAYAN ADAM KONUŞTU

Köpeğe taş atan  71 yaşındaki Ömer Kılıç, gençlerle, köpeği tavukların üzerine saldıkları için tartıştığını öne sürdü.

Çamlıtepe Mahallesi Hürriyet Bulvarı’ndaki evinin altında kümes olduğunu söyleyen Ömer Kılıç, “Dün 5 çocuk buraya gelip köpeği getirdi. Ben de çocuklara köpeği kümese bırakmamalarını söyledim. Bunlar gülüp, benimle alay ettiler. Ben ‘Yapmayın’ dedikçe, yapmaya devam ettiler. Tavuklarımın her biri başka yere kaçtı. Köpek onları kovalıyordu ve en son tavukların nereye kaçtığını bile göremedim. Ben bu çocukların yanına gelip tokat atmaya çalıştım ama elim değmedi. O beni itekledi ve ameliyatlı olduğum için yere düştüm. Kalkıp etrafa baktığımda tavuğun birine köpek yine saldırdı. Ben bir taş attım köpeğe ama taş köpeğe değmedi. Tekrar geri geldi köpek, olay bu kadar” dedi.