Yer altı dünyasının kritik ismi Ayhan Bora Kaplan gözaltına alındı!

Yayın tarihi: 8 Eylül 2023 Cuma 1:21 pm - Güncelleme: 8 Eylül 2023 Cuma 4:06 pm

Yer altı dünyasının kritik ismi Ayhan Bora Kaplan, yurt dışına çıkmak üzereyken Esenboğa Havalimanı’nda gözaltına alındı.

FETÖ’nün hain darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi  TRT önüne giden ve elindeki kalaşnikof silahla verdiği pozla gündeme gelen Ayhan Bora Kaplan,  Ankara Emniyeti tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

KAPLAN İLE BİRLİKTE 4 KİŞİ DAHA YAKALANDI

Kaplan ile birlikte koruması olan U.P isimli emekli asker ile avukat G.Ü, A.K ve O.S isimli dört kişi daha yakalandı. Hakkındaki şikayet kapsamında işkence ile suçlandığı öğrenilen Kaplan’ın kardeşi Muhammet Kaplan ve B.K isimli kişinin ise firar ettiği öğrenildi.

KAPLAN’IN BULUNDUĞU ARAÇTA 50 BİN EURO ELE GEÇİRİLDİ

Kaplan’ın bulunduğu araçta yapılan aramada 50 bin euro, 800 dolar ve 10 bin 300 TL nakit para ile iki adet ruhsatlı tabanca ele geçirildi. Kaplan’ın ofisinde yapılan aramada ise kasa içerisinde bin 150 gr altın, 31 bin 650 euro, 16 bin dolar ve 33 bin 310 TL bulundu.

OĞLUNUN SÜNNET DÜĞÜNÜ SANATÇILAR GEÇİDİ

Ayhan Bora Kaplan’ın oğlu Muhammet Kaplan’ın sünnet düğününe bin 500 civarı davetli katıldı, 6 iş adamı kirvelik yaptı ve 3 sanatçı sahne aldı. Gecede Hakan Altun, İzzet Yıldızhan ve Hande Yener yer aldı.

Yeraltı dünyasının ‘Karadayı’sı Zihni İpek hayatını kaybetti!