Yepyeni bir Apple Watch geliyor!

Yayın tarihi: 5 Mart 2022 Cumartesi 7:00 am - Güncelleme: 4 Mart 2022 Cuma 2:09 pm

 Apple, yeni nesilde tamamen farklı bir tasarım çizgisiyle kullanıcıların karşısına çıkmak istiyor.

Malum 7 jenerasyondan beri Apple Watch tasarımı aynı. Yani Cupertino merkezli şirket henüz köklü bir değişiklik yapmış değil. Apple Watch modellerinin geneline baktığımızda değişen fazla birşeyin olmadığını rahatlıkla görebiliyoruz.

Son birkaç yılda tasarım tarafında ufak değişiklikler yapan Apple, ekranı kasaya tam oturtarak, saatin daha geniş bir panele sahip olmasını sağladı. Fakat artık tasarım tarafında yapılabilecek fazla bir şey kalmadı.

Apple Watch

Nitekim Apple da bu durumun farkında. Yani tasarım tarafında yapılacak çok fazla bir şey olmadığını onlar da biliyorlar. Peki yeni nesil Apple Watch nasıl bir tasarım çizgisine sahip olacak.

 

Apple’a yakın isimlerden biri olan Ming Chi Kuo’ya göre yeni nesil Apple Watch’ta ufak bir tasarım değişikliğine gidilebilir. Apple Watch Series 8’de kasa boyutunda ufak bir büyümeye yönelecek. Böylece ekran da genişlemiş olacak.

Bunun haricinde Cupertino merkezli şirketin özellik tarafında bazı ekstralara yöneleceği ve yıllardan beri beklenen tansiyon ölçme özelliğinin yeni nesil Watch modeliyle geleceği konuşuluyor. Fakat az önce de belirttiğimiz üzere bu yıllardan beri konuşulan bir şey.

Yani Apple Watch Series 8’de de tansiyon ölçme gibi bir özellik bulunmazsa bu bizi çok fazla şaşırtmayacaktır.

Popüler Realme modeli için Android 12 güncellemesi