Yeniden Refah Partisi’nin Facebook sayfası kapatıldı

Yayın tarihi: 19 Şubat 2022 Cumartesi 12:35 pm - Güncelleme: 19 Şubat 2022 Cumartesi 12:35 pm

Koronavirüsle ilgili yaptığı açıklamalar gündem olan Fatih Erbakan’ın genel başkanı olduğu Yeniden Refah Partisi‘nin resmi Facebook sayfası kapatıldı.

Yeniden Refah Partisi, resmi Facebook sayfalarının partinin genel başkanı Fatih Erbakan’ın koronavirüs ile ilgili paylaşımları nedeniyle kapatıldığını duyurdu.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada “Partimizin resmi Facebook sayfası kapatıldı! Onlar sesimizi kısmaya çalışsalar da bizler çok daha gür bir şekilde doğruları söylemeye devam edeceğiz” denildi.

‘GEREKÇE ERBAKAN’IN COVİD-19 HAKKINDAKİ GERÇEKLERİ HAYKIRMASI’

Paylaşımda, “Onlar istiyor diye pes edecek değiliz. Milli görüş çizgisinde yola devam. Partimizin Facebook sayfası, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın ‘Covid-19 hakkındaki gerçekleri ve doğruları haykırması’ gerekçe gösterilerek kapatılmıştır. Onlar sesimizi kısmaya çalışsalar da bizler çok daha gür bir şekilde doğruları söylemeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan yapılan paylaşımda partinin yeni Facebook sayfasına da yönlendirme yapıldı.

Aşı karşıtı Fatih Erbakan karantinaya alındı

‘3 KULAKLI 5 GÖZLÜ YARATIKLAR DOĞABİLİR’ DEMİŞTİ

Fatih Erbakan, daha önce yaptığı açıklamalarda bazı aşılarda kullanılan mRNA teknolojisiyle ilgili ise, “mRNA demek insanın hücre çekirdeğine girmek demektir. Yarı insan yarı maymun çocuklar doğurmasına sebep olabilirsiniz. 3 kulaklı 5 gözlü yaratıklar doğmasına yol açabilir” ifadelerini kullanmıştı.

Eşi ile birlikte koronavirüse yakalanan Erbakan, “Gerek eşim gerekse bendeniz, her sene sonbahar ve kış aylarında geçirilen üst solunum yolu enfeksiyonu hastalıkları ile aynı semptomlara neden olan bir hastalık için, her geçen gün kalp krizinden ölüm ve görme kaybı gibi korkunç yan etkileriyle karşılaşılan, faz aşamaları tamamlanmamış, ruhsatsız birtakım sıvıları kendimize enjekte ettirmediğimize şükrediyoruz. Şimdiye kadar aşı olmadık, bundan sonra da olmayı asla düşünmüyoruz” demişti.

Fatih Erbakan ısrarcı: Tek gözlü, kuyruklu, tüm vücudu kılla kaplı çocuklar doğdu