Yeniden Refah Partisi de Mansur Yavaş’ı işaret etti

Yayın tarihi: 9 Mayıs 2022 Pazartesi 11:49 am - Güncelleme: 9 Mayıs 2022 Pazartesi 11:49 am

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, katıldığı bir canlı yayında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın cumhurbaşkanı adayı olması gerektiğini ifade etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın ardından Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan da canlı yayında Millet İttifakı’nın adayının Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olmasını gerektiğini savundu.

İMAMOĞLU’NUN TÜRKİYE’Yİ YÖNETMEYE TALİP OLMASI YADIRGANIYOR OLABİLİR

İmamoğlu’nun tartışılan fotoğrafıyla ilgili soruya cevap veren Fatih Erbakan, ”Ekrem İmamoğlu, biraz da tabi aslında İstanbul’u yönetsin ve İstanbul’da güzel sonuçlar ortaya koysun diye seçildi. Şimdi daha İstanbul bitmeden doğrudan doğruya Türkiye’yi yönetmeye talip olması da yadırganıyor, tepki çekiyor olabilir.” ifadelerini kullandı.

“ADAY MANSUR YAVAŞ OLMALI”

Erbakan ayrıca Millet İttifakı’nın adayının Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olmasını gerektiğini savundu. Daha önce Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve TEK Parti lideri Ahmet Özal da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı cumhurbaşkanı adayı olması durumunda destekleyeceklerini söylemişti.