Yeniden Meclis Başkanı seçilen Şentop, Erdoğan’dan önce Bahçeli’ye teşekkür etti

Yayın tarihi: 7 Temmuz 2020 Salı 9:48 pm - Güncelleme: 7 Temmuz 2020 Salı 9:52 pm

TBMM’nin yeni başkanı yeniden Mustafa Şentop oldu. Şentop, Twitter’dan paylaştığı teşekkür mesajlarında önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sonra AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

TBMM Genel Kurulu, bugün 27. Dönem’in ikinci devresinde görev yapacak Meclis Başkanı’nı seçmek üzere toplandı.İki turda çoğunluk sağlanamadı. Üçüncü tur oylamaya geçildi. Mustafa Şentop yeniden TBMM Başkanı seçildi.

Bahçeli’ye Erdoğan’dan önce teşekkür etti

Yeniden Meclis Başkanı seçilen Mustafa Şentop, Twitter üzerinden önce Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti.

Şentop teşekküründe şu ifadeleri kullandı:

Gazi Meclisimizin Başkanlığına tekrar seçilmem münasebetiyle, istisnasız bütün milletvekillerimize, açık destek iradesini ortaya koyan Sayın Devlet Bahçeli’ye ve Milliyetçi Hareket Partisi milletvekillerine, AK Partili kıymetli arkadaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ediyorum.

Şentop’un AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a, MHP lideri Bahçeli’den sonra teşekkür etmesi dikkat çekti.

Şentop, Erdoğan’a teşekküründe şu ifadeleri kullandı:

Hususen, siyasete girdiğim ilk günden itibaren yol ve dava arkadaşlığını hayatımın en büyük iftihar sebeplerinden addettiğim AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, tensipleri ve takdirleri sebebiyle şükranlarımı arz ediyorum.