Yeni Volkswagen Golf 8 hakkındaki tüm detaylar

Yayın tarihi: 25 Ekim 2019 Cuma 10:39 am - Güncelleme: 25 Ekim 2019 Cuma 10:39 am

 Sızdırılan Golf 8 fotoğrafları, daha önce sızdırılan fotoğraflarla aynı çizgide. Yani yeni Golf’ün tasarım açısından hayli göz alıcı ve sportif göründüğü söylenebilir.

Otomobil sektöründeki dev isimlerden biri olan Volkswagen, Golf’ün yeni kasasını bugün tanıtacak. Alman otomobil üreticisinin akşam saatlerinde gerçekleşmesi beklenen etkinliği öncesinde, yeni Golf’ün fotoğrafları sosyal medyada ortaya çıktı.

Ekim ayındaki en ucuz SUV modelleri için tıklayın

Volkswagen, Golf’ün yeni kasasında dışarıda olduğu kadar içeride de hayli radikal değişikliklere imza atmış. Kontrol paneli büyük oranda dijital hale getirilirken, manuel göstergelere ise tamamıyla veda edilmiş.

Sonuç olarak yeni Golf’ün tasarım açısından yenilikçi bir çizgide yer aldığını söylemek mümkün. Bu kasa muhtemelen 2025 yılına kadar yollarda varlığını sürdürecektir. Büyük ihtimalle Golf 9’da 2025 ya da 2026 yılında gelecektir.

Elbette yeni Golf’ün ülkemizdeki satış fiyatı da büyük önem arz ediyor. Genel kanı en boş versiyonun 160 bin civarında bir fiyattan başlayacağı yönünde. Yine de bekleyip göreceğiz.

golf 8