Yeni teknik direktör kim olacak? Trabzonspor’da öne çıkan iki isim

Yayın tarihi: 31 Ağustos 2024 Cumartesi 8:23 pm - Güncelleme: 31 Ağustos 2024 Cumartesi 8:23 pm

Trabzonspor’da ikinci Abdullah Avcı dönemi sona erdi. Bordo-Mavili kulüp teknik direktör ile yollarını ayırdığını Kamuoyunu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Ayrılığın ardından Trabzonspor’un yeni teknik direktörünün Şenol Güneş ya da Alanyaspor teknik direktörü Fatih Tekke olacağı iddia edildi.

Fatih Tekke dün Alanyaspor’un Fenerbahçe karşısındaki 3-0’lık yenilgisinin ardından yaptığı açıklamada Trabzonspor sorusuna, “Trabzonluyum, Trabzonsporluyum. Bir gün yuvaya dönmek ne zaman olur bilmiyorum. Şu an sıcak gündem bundan sonrasına bakacağız göreceğiz.” yanıtını vermişti.

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre; Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Şenol Güneş ile görüştü. Bordo mavili takımın tecrübeli teknik adamı ikna etmek için uğraş verdiği belirtildi. Öte yandan yapılan ilk görüşmede sonuç alınamadığı ancak temasların devam edeceği ifade edildi.

Ayrıca Sabuncuoğlu, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Teknik Direktör Fatih Tekke ile görüştüğünü ve yapılan görüşme sonunucunda Tekke’nin Trabzonspor’a gelmek istediğini ilettiğini aktardı. Trabzonspor, Alanyaspor ile görüşecek.

Kaynak: TELE1