Yeni Şafak yazarı: 15 Temmuz’dan daha büyük bir saldırı için ordular hazırlanıyor

Yayın tarihi: 10 Eylül 2019 Salı 10:38 am - Güncelleme: 10 Eylül 2019 Salı 10:49 am

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, “15 Temmuz’dan daha büyük bir saldırı için ordular hazırlanıyor” iddiasında bulundu.

Karagül, bugünkü köşesinde muhalif çevreleri hedef alan bir yazı kaleme aldı. Yazısında “Cumhuriyetin kuruluşundan sonra ülkemize yönelik en büyük saldırı olan 15 Temmuz’u, o saldırı için kullanılan tetikçileri savunuyorlar” diyen Karagül, “Onlar Erdoğan’ı devirmeye çalışıyor, birileri de onlar üzerinden Türkiye’yi devirmeye çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Yazıda şu ifadeler yer aldı:

“Türkiye’de artık iç siyaset yoktur. İç iktidar mücadelesi diye bir şey kalmamıştır. “Türkiye ekseni” ile “çokuluslu eksen” arasında korkunç bir mücadele vardır. Türkiye’deki mücadele küreseldir. Küresel güç hareketlilikleriyle, yeni güç haritalarıyla ilgili bir haldir.

“15 Temmuz’dan daha büyük bir saldırı için ordular hazırlanıyor”

Cumhuriyetin kuruluşundan sonra ülkemize yönelik en büyük saldırı olan 15 Temmuz’u, o saldırı için kullanılan tetikçileri savunuyorlar. Oysa onlar üzerinden, 15 Temmuz’dan daha büyük bir saldırı için ordular hazırlanıyor. Bunu göremezler mi?

Yeni Şafak yazarı Kuran kursunda istismarda Kemalistleri suçladı!

 

Onlar Erdoğan’ı devirmeye çalışıyor, birileri de onlar üzerinden Türkiye’yi devirmeye çalışıyor. Onların zaafları üzerinden bir oyun kuranların Erdoğan sonrası için hesapları var ama onların ülkeyi bir arada tutacak tek cümlelik hedefi yok. Bu ilişkinin hiçbir kutsalı yok, ilkesi yok.”

 

Yeni Şafak yazarı ile Erdoğan’ın damadı sosyal medya üzerinden birbirine girdi!

 

ATATÜRK’Ü PKK SİLAHI YAPTILAR…

Türkiye’nin kurucu lideri Atatürk’ükutsal sayanlar da orada, kurucu liderin söylemlerini Türkiye’yi yakıp yıkmak için sahaya sürenler de orada.

Öfkeleri, hırsları, tamahları bu ülkeden, bu milletten, geçmiş ve geleceğimizden çok daha üstün onların. Ama birileri onların öfkesini kullanıyor olamaz mı? Onların zaaflarını toplayıp Türkiye’ye had bildiriyor olamazlar mı?

BU, 2023 ÖNCESİ SON BÜYÜK SAVUNMAMIZDIR

Yüzlerce yıl nasıl başa çıktıysak, “her şey bitti” dedikten sonra nasıl yeniden ve daha güçlü şekilde ayağa kalktıysak, yine öyle olacak. İçeride ve dışarıda kurulan cepheler bir kez daha dağılacak.

Türkiye Ekseni’nde direnenlerin başka bir siyasi kimliğe ihtiyacı yok. Türkiye Ekseni en üst siyasi kimlik olarak duruş noktamızdır. Bugünlerde servis edilen “akıl tutulması”na yenilmeyenlerin bu eksende toplanması zorunluluktur.

Vatana, millete, tarihe ve geleceğe karşı sorumluluktur. Çünkü bu, 2023 öncesi son büyük savunmadır.